Παναθηναϊκός: Θα αποθεωθεί στη Λεωφόρο ο Φερνάντο Ερνάντες

Σε μια κίνηση που δείχνει πως ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κινηθεί ως ενιαίος και αδιαίρετος σύλλογος προχώρησε η ΠΑΕ, η οποία θα καλωσορίσει στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ιωνικό τον Ερνάντες που αποκτήθηκε από το τμήμα βόλεϊ.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κινηθεί ως ενιαίος σύλλογος με ολα του τα τμήματα σε διαρκή συνεργασία. Έτσι, στο ματς της πρεμιέρας στη Λεωφόρο απέναντι στον Ιωνικό το ποδοσφαρικό τμήμα και οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να καλωσορίσουν στον σύλλογο τον Φερνάντο Ερνάτες ο οποίος αποκτήθηκε από το τμήμα βόλεϊ.

Μια μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση στο ευρωπαϊκό βόλεϊ και έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λοιπόν θέλοντας να δείξει την αμέριστη συμπαράστασή της σε ένα τμήμα που έχει αναγεννηθεί και χαρίζει επιτυχίες στον σύλλογο, εξασφάλισε τη σχετική άδεια από τη Λίγκα ώστε το μεταγραφικό απόκτημα του τμήματος βόλεϊ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Φερνάντο Ερνάντες, να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης” προκειμένουν να τον καλωσορίσουν οι φίλαθλοι στο ημίχρονο του κυριακάτικου ματς με τον Ιωνικο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.