Οι Γάλλοι στέλνουν στη Μπορντό τον Μισελέν – Διαψεύδει η ΑΕΚ

Οι Γάλλοι μιλούν για συμφωνία της ΑΕΚ με τη Μπορντό για τον δανεισμό του Μισελέν, με την Ένωση να τονίζει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.

Μετά από έναν χρόνο παραμονής στην ΑΕΚ, ο Κλεμάν Μισελέν επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπορντό, ωστόσο οι άνθρωποι της Ένωσης τονίζουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της lequipe.fr, οι “γιρονδίνοι” έφτασαν σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του δεξιού μπακ της Ένωσης για μία σεζόν, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς του που ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο Μισελέν βρίσκεται ήδη στο Μπορντό και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στη συμφωνία, εφόσον η Μπορντό ενεργοποιήσει την οψιόν των 2 εκατ. ευρώ, ο Μισελέν θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Από την ΑΕΚ πάντως, διαψεύδουν πως ο Μισελέν βρίσκεται στη Γαλλία και τονίζουν πως ο παίκτης την Τρίτη έκανε κανονικά προπόνηση στα Σπάτα, ενώ αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία με τη Μπορντό.

Οι άνθρωποι της Ένωσης επιβεβαιώνουν ωστόσο πως οι διαπραγματεύσεις με την Μπορντό συνεχίζονται και πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμα έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το deal.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.