Λεβαδειακός – Ιωνικός 2-1 : Πρώτη νίκη σε φιλικό τεστ για τους Βοιωτούς

Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι (45+1', 57') του Βρακά ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-1 τον Ιωνικό σε φιλικό αγώνα στην Αλίαρτο. Το σκορ είχε ανοίξει για τους φιλοξενούμενους ο Μάντζης στο 32'

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Τσαουσιάνη πανηγύρισαν απόψε την πρώτη τους νίκη σε ματς προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν, που έγινε στην Αλίαρτο λόγω των έργων που είναι σε εξέλιξη στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς.
Ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 32ο λεπτό με τον Μάντζη έπειτα από μπαλιά του Κοκκίνη. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Βρακάς.
Στο 57΄με ένα νέο πέναλτι που κέρδισαν οι Βοιωτοί, διαμορφώθηκε το τελικό 2-1 και πάλι από τον Βρακά.
Επόμενο φιλικό παιχνίδι του Λεβαδειακού, αυτό στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας στις 6 Αυγούστου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Μάρκοβιτς, Ντεντάκης, Μπαχανάκ, Βινίσιους, Βήχος, Μεχία, Χάμοντ, Νίκας, Μουτίνιο, Βρακάς, Δούμτσιος ενώ στην επανάληψη πήραν μέρος και οι Στογιάνοβιτς, Λιάγκας, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Λούα Λούα, Ρεγκίς, Αραβίδης, Μπαρμπόσα, Βουτσάς, Συμελίδης
ΙΩΝΙΚΟΣ:
Χουτεσιώτης (70’ Περλέσι), Μύγας (60’ Χ. Ιωαννίδης), Βαλεριάνος (60’ Σερβιλάκης), Τσιριγώτης (60’ Τσιγκρίνσκι), Ρομαό, Αντούνες, Πογοσιάν, Μασάς, Κοκκίνης (60’ Οφόσου), Ελευθεριάδης, Μάντζης (60’ Ν. Ιωαννίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.