Αστέρας Τρίπολης: Νικηφόρο… ξεμούδιασμα

Με σκόρερ τους Κανελλόπουλο και Σονί, ο Αστέρας επικράτησε 2-0 της Γερμανικής Μπόνερ (ομάδα 4ης κατηγορίας) σε φιλικό αγώνα

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα είχαν τον έλεγχο και πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα καθώς απέναντι τους βρέθηκε μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ελληνική ομάδα απείλησε αρχικά με τα άστοχα σουτ των Σανταφέ και Τιλίκα στο 1′ και στο 10′ αντίστοιχα.

Στο 18′ ο Αστέρας είχε διπλή ευκαιρία με τα σουτ του Σονί και του Καρμόνα, που έβγαλε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όπως και στο 19′, στο σουτ που επιχείρησε ο Κρεσπί.

Στο 34′ οι Αρκάδες είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπερτόγλιο, ενώ στις καθυστερήσεις άλλο ένα σουτ του Σανταφέ αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη η ελληνική ομάδα ανέβασε ρυθμούς προκειμένου να πετύχει κάποιο γκολ και πράγματι άνοιξε το σκορ στο 49′ με τον Κανελλόπουλο, μετά από φάση διαρκείας.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 70′, μετά από σέντρα του Καρμόνα και κοντινό πλασέ του Σονί.

Δύο ακόμη χαμένες ευκαιρίες καταγράφηκαν για την ομάδα της Τρίπολης τόσο στο 73′ από το σουτ του Καπίγια, όσο και στο 81′ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρεσπί αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο αγώνας έγινε σε δύο ημίχρονα των 40 λεπτών.

Η σύνθεση του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος (41′ Σγουρής), Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνο, Αντζουλάς, Σανταφέ(41′ Κανελλόπουλος), Στάνκο, Τιλίκα (60′ Γκαρντάφσκι), Ρεγκίς, Μπερτόγλιο (41′ Καπίγια), Σονί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.