Παραμένει εκτός ΑΕΚ μέχρι νεωτέρας ο Άμραμπατ

Ο Άμραμπατ βρίσκεται μεν στην Ολλανδία, αλλά δεν έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ και δεν θα συμβεί αυτό μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του.

Εκτός προπονήσεων ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στην Ολλανδία, αλλά όχι όμως και στο Άλκμααρ όπου διεξάγονται οι προπονήσεις της Ένωσης.

Ο 35χρονος Μαροκινός επιθετικός που ταξίδεψε μόνος του στην Ολλανδία δύο ημέρες νωρίτερα από την αποστολή, πήρε νέα άδεια από την Ένωση προκειμένου να βρει λύση στο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Έτσι, ο Άμραμπατ παραμένει στην Ουτρέχτη όπου διαμένει η οικογένειά του και εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση λύσης του προβλήματος που αντιμετωπίζει ή ακόμα και μια πρόταση από την Ουτρέχτη ή από κάποια άλλη ολλανδική ομάδα.

Ο Άμραμπατ προπονείται μόνο του και στις προπονήσεις της ΑΕΚ θα ενσωματωθεί όταν και εφόσον κλείσει οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον θέλουν απόλυτα συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις των “κιτρινόμαυρων“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.