Ο Μπονίνι και η ομιλία του στους παίκτες της ΑΕΚ

Ο Γκίδο Μπονίνι είναι ο επικεφαλής της φυσικής κατάστασης της ΑΕΚ και σε μήνυμα προς τους παίκτες τους τόνισε πως σε τρεις εβδομάδες θα βρίσκονται στο σημείο που πρέπει.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι το απόλυτο αφεντικό της ΑΕΚ στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ωστόσο και οι συνεργάτες του έχουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα στο Άλκμααρ.

Ο Γκίδο Μπονίνι είναι ο γυμναστής της ΑΕΚ και αυτός που ουσιαστικά “τρέχει” τους παίκτες της Ένωσης, με τον Αργεντινό να δουλεύει σε υψηλή ένταση και να τσιτώνει τους παίκτες να ακολουθούν τον ρυθμό, ακόμη και όταν αυτοί αδυνατούν να το κάνουν.

Ο Αργεντινός γυμναστής στο ξεκίνημα της προπόνησης της Πέμπτης μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ για το πρόγραμμα τόνισε στους «κιτρινόμαυρους» για τη δουλειά που κάνουν στο Αλκμάαρ.

«Πρέπει να τρέχουμε σωστά, να προπονούμαστε σωστά, να εκτελούμε το πρόγραμμα σωστά. Να κάνουμε όλα όσα πρέπει, για να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του προγράμματος πρέπει να το εκτελούμε. Σε 3 εβδομάδες, αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε έτοιμοι στον βαθμό που θέλουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Κάτι που σημαίνει ότι στόχος είναι να είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης η Ένωση μετά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και περίπου δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα στις 20-21 Αυγούστου.

Πηγή: www.enwsi.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.