ΠΑΟΚ: Εντεκάδες με φορ Ζίβκοβιτς και Λάμπρου (pic)

Όλα όσα δοκίμασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει του φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τη Σταντάρ Λιέγης

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι (9/7, 17:00, NOVA) επί ολλλανδικού εδάφους. Αντίπαλος είναι η Σταντάρ Λιέγης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε (8/7) στην προπόνηση τις προθέσεις του για τις δύο εντεκάδες που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει. 

Σε ό,τι αφορά στη θέση του επιθετικού μιας και ο ΠΑΟΚ και σε αυτό το φιλικό (όπως και στο προηγούμενο με την ‘Αλκμααρ) δεν θα έχει “καθαρό” σέντερ φορ, ο Λουτσέσκου στη μία ομάδα έβαλε τον Άντρια Ζίβκοβιτς και στην άλλη τον Λάζαρο Λάμπρου, όπως είχε κάνει άλλωστε και στο προηγούμενο φιλικό. 

Σε ό,τι αφορά στους τερματοφύλακες εναλλάσσονταν. 

Αναλυτικά…

Ένα σχήμα: Η τετράδα της άμυνας ήταν με Λύρατζη, Μιχάι, Κάργα και Βιεϊρίνια. Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν ο Αουγκούστο με τον Σβαμπ, επιτελικός μέσος ήταν ο Φιλίπε Σοάρες και στις πτέρυγες ήταν, δεξιά, ο Τζίμας και αριστερά ο Κουαλιάτα. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ζίβκοβιτς. 

Επόμενο σχήμα: Η τετράδα της άμυνας ήταν Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες. Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν ο Τσιγγάρας με τον Κούρτιτς. Επιτελικός μέσος ήταν ο Ντάντας. Δεξιός εξτρέμ ήταν ο Κωνσταντέλιας και αριστερός ο Τσαούσης. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Λάμπρου. 

Η προπόνηση είχε πάντα οδηγίες, παρατηρήσεις και πολλά μπράβο από Λουτσέσκου, βοηθητικές οδηγίες από Κριστιάνο Μπάτσι σε αμυντικούς και τη συνεργασία του Ζοσέ Μορέιρα (χαρακτηριστική η φωτογραφία του Novasports.gr), του γυμναστή τερματοφυλάκων, στους τερματοφύλακες που εναλλάσσονταν.

Η προπόνηση είχε και παιχνίδι, διπλό, σε ζώνες, 5 vs 4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.