ΠΑΣ Γιάννινα: Ματς γιορτή με τους βετεράνους του Άγιαξ (vid)

Οι Ολλανδοί επικράτησαν με 7-2, αλλά σημασία είχε η διάθεση όλων για... δράση

Ένα ιστορικό βράδυ που θα μνημονεύεται για χρόνια είχαν την ευκαιρία να ζήσουν περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στους «Ζωσιμάδες» προκειμένου να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική γιορτή μετά των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα και του Άγιαξ σε μία αναμέτρηση που ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος. 

Η δυναμική που έχουν αναπτύξει στο πέρασμα των χρόνων οι βετεράνοι του ΠΑΣ είναι εμφανής, καθώς είναι το δεύτερο σπουδαίο φιλικό μετά από εκείνο με την Μπαρτσελόνα το 2016. 

Για την ιστορία και μόνο οι Βετεράνοι του Άγιαξ επικράτησαν στο σκορ με 7-2 δείχνοντας καθ’ όλη τη διάρκεια την ανωτερότητά τους με τον δικό μας, Άγγελο Χαριστέα να «κλέβει» τις εντυπώσεις με τα δύο γκολ που πέτυχε. 

Τα υπόλοιπα γκολ τους Ολλανδούς πέτυχαν οι Μπέριγκτερ (11’), Σνο (38’), Ταχαμάτα (46’), Χοσέ Μπρουτίλ (71’ και 81’), ενώ για τους Γιαννιώτες σκόραρε με δύο στατικές φάσεις ο Νίκος Τσιατούρας στο 38’ με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Κορμαρής και με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 49’.

Στα highlights της αναμέτρησης τα δεκάδες καπνογόνα που άναψαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ, αλλά και τα πυροτεχνήματα που έριξαν γιορτάζοντας το σπουδαίο φιλικό.

Την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός του προέδρου, Γιώργου Χριστοβασίλη, εκπροσώπησαν οι Νώντας Παντελάκης και ο Ζήσης Καραχάλιος.

Οι συνθέσεις: 

Βετεράνοι ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Χαρίσης): Ντέτσικας, Κώνστας, Θεοδωρής, Λαδιάς, Οικονόμου, Κοζανίτης, Θάνος, Παπαβασιλείου, Τσάλης, Λιάκος, Μουφ.

Έπαιξαν και οι: Μάστακας, Κουβεντάρης, Ζαβογιάννης, Τσιατούρας, Γκαρόζης, Γραμμόζης, Σκούφαλης, Ντάσιος, Παπαρούνας, Κοντοδήμας, Γήτας, Παπανικολάου, Γιαννάκης, Κλείτσας, Μητσιόπουλος, Κορμαρής, Νέος, Βαρτζιώτης, Στεργίου, Ζώης, Τζιάλλας, Μπουτσουρής, Κατερίνης, Γκολφινόπουλος.

Βετεράνοι Άγιαξ:  Τόμασεν, Κέντερς, Λίντενμπεργκ, Βίντερ, Προμές, Σνο, Σβαρτ, Ταχαμάτα, Γκέριτσεν, Χαριστέας, Μπέριγκτερ.

Έπαιξαν και οι: Μίλερ, Σπλίντερ, Μπόμπσον, Σόνακερ, Ρούστενμπουργκ, Χοσέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.