Άρης – Άρης Λεμεσού 0-1: Ήταν καλύτερος, πλήρωσε μία ολιγωρία (hls)

Προσπαθεί να βρει τη χημεία του και να δέσει το... γλυκό ο Άρης των εξαιρετικών μεταγραφών, ο οποίος όμως ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη Λεμεσού.

Μπορεί να ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όμως ο Άρης ουσιαστικά πλήρωσε μία αμυντική ολιγωρία εξαιτίας της οποίας δεν πήρε ούτε την ισοπαλία, κόντρα στον Άρη Λεμεσού που σκόραρε στη μία και μοναδική του ευκαιρία στο ματς.

Ο Άρης στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Άρη Λεμεσού παρουσιάστηκε αρκετά προβληματικός και στην κυκλοφορία της μπάλας και στο ανασταλτικό κομμάτι στη μεσαία γραμμή, χωρίς όμως να απειληθεί από την Κυπριακή ομάδα.

Όσο τα λεπτά περνούσαν άρχιζε να “δένει” η ομάδα του Μπούργκος και από το 15ο λεπτό και μετά πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Ανέβασε ρυθμό και θα μπορούσε σε τρειςτέσσερις περιπτώσεις να έχει ανοίξει το σκορ όμως πότε ο τερματοφύλακας των Κυπρίων και πότε η αστοχία δεν του το επέτρεψαν.
Κορυφαίος στα πρώτα 45 λεπτά ο Ιτούρμπε, με 3 ευκαιρίες να είναι δικές του, αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μαντσίνι που είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 44 αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ο Ιτούρμπε ήταν δραστήριος και έδειξε στοιχεία ηγέτη που τα έχει ανάγκη ο Άρης, ο Γκρέι που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη είχε μία καλή στιγμή στο 14 με κεφαλιά που αν και από καλή θέση ήταν αδύναμη ωστε να προβληματίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Μπούργκος τον έκανε αλλαγή στο 30′ ίσως για να μην τον επιβαρύνει αφού ήταν το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη.

Ήταν ανώτερος, πλήρωσε μία ολιγωρία

Στο δεύτερο μέρος πέρασε ο Χατζηϊωάννου στο ματς, με τον Άρη με παίζει ξανά με 11 παίκτες κατόπιν συνεννόησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρος ο Άρης έδειξε πως θα είναι αυτός που θα ελέγξει το ματς, όπως και έγινε. Ήταν η ομάδα που κράτησε τη μπάλα στα πόδια της, την κυκλοφόρησε καλύτερα και αν δεν ήταν τόσα πολλά τα φάουλ της ομάδας της Λεμεσού, θα είχε βρει ακόμα καλύτερο ρυθμό.

Ο Μπούργος στο 67ο λεπτό έκανε μαζεμένες αλλαγές βγάζοντας από το ματς τους Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν και Ιτούρμπε και βάζοντας στη θέση τους, τούς Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Χρυσόπουλος και Τανούλης.

Οι αλλαγές αποσυντόνισαν τον Άρη και ο συνονόματος από τη Λεμεσό πήρε μέτρα στο γήπεδο και στη μοναδική του ευκαιρία στο ματς κατάφερε να σκοράρει. Ήταν το 77ο λεπτό όταν ο Ντάνιελ Σικόρσκι έκανε την προβολή νικώντας τον Κουέστα και δίνοντας προβάδισμα στους Κύπριους.

Ο Άρης έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το άγγιξε στο 84ο λεπτό όταν σε φάουλ του Πάλμα, φάουλ επέφερε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πάνκοφ, ο τερματοφύλακας της ομάδας της Λεμεσού έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας, να πιέζει αλλά να μην καταφέρνεις να φτάσει στο γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.