Λουτσέσκου: “Για αυτό έδωσα 90 λεπτά στον Κουλιεράκη, αυτό είναι το στιλ του Κοτάρσκι” (vid)

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Οι αναφορές που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους δύο παίκτες-"Ανετος με την μπάλα στα πόδια ο Κοτάρσκι, σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς ο Κουλιεράκης"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τη Χρόνινγκεν αναφέρθηκε και στον Κοτάρσκι που έκανε το πρώτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και στον Κουλιεράκη που ήταν ο μόνος που έπαιξε σε όλο το παιχνίδι. Επίσης ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε και στο τι θέλει να κρατήσει από το παιχνίδι αλλά και στο τι θέλει να διορθώσει. 

Οι δηλώσεις δημοσιεύτηκαν στο PAOK TV. 

Στην αρχή, μεταξύ άλλων, είπε: “Δεν θεωρώ ότι υπήρχε διαφορά στην απόδοση μεταξύ των δύο ημιχρόνων. Γενικά η απόδοση ήτανε καλή. Υπήρξαν κάποια ατομικά λάθη που μπορούν να συμβούν ειδικά σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές για να καταλάβουν κι εκείνοι ποτέ μέσα στο παιχνίδι πρέπει να πάρουν κάποιο ρίσκο και πότε όχι ώστε να βελτιώσουν τα λάθη που κάνουνε μέσα στο παιχνίδι”. 

Συμπλήρωσε: “Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να έχουμε αναμεμειγμένες τις ομάδες ώστε οι ποδοσφαιριστές να μαθαίνουν τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο. Θα πρέπει να γνωρίζουν και εκείνοι ποιον έχουν δίπλα μέσα στο γήπεδο πώς πρέπει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη τα επίσημα παιχνίδια και να σχηματίσουμε την εντεκάδα. Θέλουμε να τους δούμε όλους και σε όλες τις πιθανές θέσεις”. 

Πρόσθεσε: “Και την περασμένη σεζόν μπορούσαμε και ήμασταν γρήγοροι Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα πρέπει να κάνει το build up, να έχει υπομονή και να γυρίσει την μπάλα για να βρει την κατάλληλη στιγμή για να εκδηλώσει την επίθεσή της αλλά όταν κλέβουμε την μπάλα θέλουμε πάντα να επιτεθούμε γρήγορα και να γίνουμε επικίνδυνοι. Και αυτό κάναμε και τώρα κι αν δείτε και τα χαϊλάιτ και τα στατιστικά από την προηγούμενη σεζόν θα δείτε ότι σημειώσαμε πολλά τέτοια γκολ. Συνολικά μιλώντας είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα πίεσε ψηλά και από τη διάθεση και τη θέληση που είχε”. 

Για τον Κοτάρσκι, μεταξύ άλλων, είπε: “Γνωρίζουμε ότι είναι ένας τερματοφύλακας που είναι πολύ καλός και άνετος για να παίζει με τα πόδια, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αλλάξει πλευρά και να μας δώσει υπεραριθμία σε τέτοιες περιστάσεις πίεσης και το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί τέτοιου είδους χαρακτηριστικά από έναν ποδοσφαιριστή για να βγεις από το πίεση του αντιπάλου”. 

Για τον Κουλιεράκη είπε: “Τον είδα σε καλή κατάσταση, είχε καλή εμφάνιση, ένιωθε καλά και ήθελα να του δώσω αυτό το 90λεπτο ώστε να καταλάβει και ο ίδιος ότι είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για μας δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που απλώς συμπληρώνει την προετοιμασία και μετά θα επιστρέψει στην ομάδα Β. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται μέσα στο παιχνίδι, η συγκέντρωση, το ότι δε φοβάται, η προσωπικότητά του, πάντα να ζητά την ευθύνη και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.