Παναθηναϊκός: “Κοντά” στον Άνταμ Τσέριν

Με βάση γερμανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σλοβένου μέσου, Άνταμ Τσέριν από την Νυρεμβέργη.

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από την Γερμανία “κοιτάζει” ο Παναθηναϊκός. Ύστερα από το ενδιαφέρον για τον Αλεσάντρο Σεπφ, η “πράσινη” ΠΑΕ έχει κάνει πρόταση στην Νυρεμβέργη ύψους 800.000 ευρώ για την απόκτηση του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος αποτελεί ένα δημιουργικό μέσο και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Μάλιστα θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Σλοβενία. Η μετακίνηση του από την Γερμανία στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση που έχει βάση και μπορεί να ενταχθεί στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτκά το δημοσίευμα:

“Γύρω στο μεσημέρι, ο αθλητικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε περίμενε μόνο τη γραπτή επιβεβαίωση από την Αθήνα. Ο Adam Gnezda Cerin είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιο λύσης με την 1. FC Nürnberg και συμφώνησε και με τον Παναθηναϊκό για μεταγραφή. Ο αθλητικός διευθυντής είχε ήδη δηλώσει στις αρχές της εβδομάδας ότι υπήρχε κίνηση. Ο Ντίτερ Χέκινγκ αναφέρθηκε σε αρκετούς ενδιαφερόμενους συλλόγους και μια πιθανή λύση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η οποία διαρκεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν είχαν ακόμη συγκεκριμένη προσφορά.

Γίνεται πλέον εμφανές ότι ο Σλοβένος διεθνής μετακομίζει στην Ελλάδα, διαφορετικά θα έπρεπε να παίξει στη Νυρεμβέργη την επόμενη εβδομάδα. Η αμοιβή θα να είναι μεταξύ 700.000 και 800.000 ευρώ, συν πιθανές πληρωμές μπόνου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.