ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου για Κοτάρσκι και Τσόλακ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την Go Ahead Eagles και στον Αντόνιο Τσόλακ αλλά και στη μη χρησιμοποίηση του Κοτάρσκι στο πρώτο φιλικό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του πρώτου φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με αντίπαλο την Go Ahead Eagles, στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στη μη χρησιμοποίηση, στο πρώτο παιχνίδι του τερματοφύλακα, Ντομινίκ Κοτάρσκι αλλά και στο τι γίνεται με τον Αντόνιο Τσόλακ.

Για τον Κοτάρσκι είπε: “Ήρθε μόλις τη Δευτέρα, έκανε μόνο μία προπόνηση με εμάς και προτίμησα να τον κρατήσω μακριά από ενδεχόμενη πίεση, να μην μπει χωρίς προετοιμασία και με παίκτες μπροστά του που δεν τους ξέρει ακόμη κι αν κάνει ένα λάθος να τον επηρεάσει.  Είναι ένας νέος τερματοφύλακας, θα χρειαστεί λίγο χρόνο να συνηθίσει στο νέο του περιβάλλον”.

Για τον Τσόλακ είπε: “Δεν θέλω να μιλήσω για το αν θα μείνει ή δεν θα μείνει γιατί όπως είπα σε μια μετεγγραφική περίοδο ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι και αυτό το μισώ, το ξέρετε.

Μπορώ να σας πω ότι ξέρω ότι υπάρχει μια προσφορά για τον Αντόνιο που είναι ένας καλός παίκτης, μια πρόταση που μπορεί για αυτόν να είναι σημαντική.

Από την άλλη, αν ο Αντόνιο φύγει τις επόμενες μέρες αυτό για εμάς θα είναι πρόβλημα γιατί θα μείνουμε με έναν επιθετικό και τα επίσημα παιχνίδια έρχονται. Κι όπως ξέρετε δεν είναι εύκολο να φέρεις παίκτες. Χρειάζεσαι χρόνο, χρειάζεσαι χρόνο για διαπραγματεύσεις, παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι, παίκτες που να ταιριάζουν σε χημεία με εμάς και αυτά είναι θέματα που δεν μπορούν εύκολα να λυθούν”. 

Οι δηλώσεις όπως δημοσιεύτηκαν στο PAOK TV. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.