Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μολέδο βλέπουν οι Βραζιλιάνοι! (pic)

Και ξαφνικά οι βραζιλιάνοι ανακαλύπτουν επιστροφή Μολέδο στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος στόπερ μπορεί από τώρα να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος το συμβόλαιό του που εκπνέει στις 13 Νοεμβρίου.

Ένας από τους καλύτερους στόπερ που έχουν περάσει από την Ελλάδα την τελευταία δεκαετία είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ μετά από εξαιρετική θητεία στον Παναθηναϊκό τη διετία 2016-18 επέστρεψε στην Ιντερνασιονάλ όπου και αγωνίστηκε ως βασικός.

Πριν από λίγη ώρα δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιστροφής του Μολέδο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε αποχωρήσει στεναχωρημένος από το “Τριφύλλι” μιας και δεν του είχε γίνει πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του.

Ο Μολέδο έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, η οποία στη Βραζιλία τελειώνει στις 13 Νοεμβρίου, και ως εκ τούτου μπορεί να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα θέλει.

Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός αναζητά βασικό στόπερ εδώ και τώρα. Ωστόσο θα μπορούσε να αποκτήσει έναν τώρα και να περιμένει τον Μολέδο να ενσωματωθεί στην ομάδα τον Νοέμβριο ώστε να δημιουργηθεί μια πολύ δυνατή ομάδα παικτών για το κέντρο της άμυνας του “τριφυλλιού”. Εκτός αν ο ίδιος πιέσει από τώρα την Ιντερνασιονάλ για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!