ΠΑΟΚ: Go Ahead Eagles, ο Αβεντισιάν και το stop στον Αγιαξ

Ο ΠΑΟΚ παίζει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι (29/6, 20:00, NOVA) στην Ολλανδία με αντίπαλο την Go Ahead Eagles

Ευκαιρία για τα πρώτα συμπεράσματα θα έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φιλικό παιχνίδι (29/6, 20:00, NOVA) με αντίπαλο την Go Ahead Eagles.

Το παιχνίδι θα γίνει στο SV Terwolde, στο “Klein Milanello”, στο μέρος που είναι η βάση που προετοιμάζεται η αντίπαλος του ΠΑΟΚ και απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από το Άπελντορν, το μέρος δηλαδή που ο ΠΑΟΚ κάνει τη δική του προετοιμασία. 

Στην Go Ahead Eagles παίζει ο Αβεντίς Αβεντισιάν. Ο 20χρονος αριστερός μπακ μέχρι τον προηγούμενο Ιανουάριο ήταν στον ΠΑΟΚ.

Τον προηγούμενο χειμώνα έγινε η μετεγγραφή και στην Go Ahead Eagles συνάντησε τον Φοίβο Μπότο που έπαιζε εκεί δανεικός από την ΑΕΚ. Ο Μπότος (ήταν δύο σεζόν στην Go Ahead Eagles) δεν είναι τώρα στην ολλανδική ομάδα καθώς ο δανεισμός ολκληρώθηκε. 

Με εισιτήριο στα 7 ευρώ 

Η ολλανδική ομάδα στην αναφορά που κάνει στην επίσημη ιστοσελίδα της για το φιλικό έχει φωτογραφία τον Αβεντισιάν που συνδέει τις δύο ομάδες.

Από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας είναι και η φωτογραφία του κειμένου, από την περίοδο που έγινε η μετεγγραφή του Αβεντισιάν.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 7 ευρώ.

Επίσης σημειώνει τα εξής: “Παρά το ότι η προετοιμασία της Go Ahead Eagles είναι μόλις στη μιάμιση εβδομάδα, η ομάδα του Ρενέ Χάκε ήδη περιμένει μια σοβαρή δοκιμασία”, δειγμα -προφανώς- του ενδιαφέροντος που υπάρχει και από την πλευρά της ολλανδικής ομάδας. 

Το “stop” στον Αγιαξ 

Η Go Ahead Eagles την προηγούμενη σεζόν είχε κερδίσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και πέτυχε, σχετικά εύκολα, τον στόχο της παραμονής.

Τερμάτισε στην 13η θέση με 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 18 ήττες. Είναι χαρακτηριστκό ότι δεν έχασε απέναντι στον πρωταθλητή, Άγιαξ, καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” έφερε ισοπαλία 0-0 ενώ στο παιχνίδι στον β’ γύρο που έγινε στην έδρα της, στο “De Adelaarshorst”, νίκησε με 2-1. 

Με 120 χρόνια ιστορίας

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, με σήμα τον αετό, συμπληρώνει φέτος 120 χρόνισα ζωής. Εχει 4 Πρωταθλήματα, όλα προπολεμικά (1917, 1922, 1930, 1933) και έναν τελικό Κυπέλλου το 1965, όταν έχασε με 1-0 από τη Φέγενορντ. Επαιξε στην Ευρώπη (σεζόν 2015-2016), στο Europa League λόγω βράβευσης με fair play και αποκλείστηκε από τη Φερεντσβάρος. Παλιότερα (1966), έπαιξε στο κύπελλο Κυπελλούχων, αποκλείστηκε από τη Σέλτικ. Τρεις φορές (1967, 1969, 1984) έπαιξε στο Κύπελλο Ιντερτότο. 

Πρεμιέρα με Άλκμααρ

Η Go Ahead Eagles αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο ολλανδικό Πρωτάθλημα, στις 7 Αυγούστου, παίζοντας εκτός έδρας με την Άλκμααρ. Στο πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών ακολουθούν οι αγώνες με Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Μαλίν, Όλντενμπουργκ και Χέλμοντ Σπορτ, Ρόντα, Ουτρέχτη Β΄ και ΟΦΗ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.