ΠΑΟΚ: Περί επίθεσης κι ο επίλογος (vid)

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Ο Ρουμάνος τεχνικός προσαρμόζεται και προσαρμόζει

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ πέρσι ήταν η έλλειψη λύσεων μεσοεπιθετικά.

Πλέον κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο με τους ποδοσφαριστές που αποκτήθηκαν αλλά και πρόκειται ν’ αποκτηθούν όμως ο νεαρός μέσος όρος ηλικίας δημιουργεί νέα δεδομένα κι αντίστοιχες απαιτήσεις που πρώτος από όλους αντιλαμβάνεται καλύτερα ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 53χρονος Ρουμάνος τεχνικός ήταν αυτός που ανέλαβε την εκπαίδευση των μεσοεπθετικών, απαιτώντας ταχύτητα τόσο στη σκέψη όσο και στην εκτέλεση. Με δύο πάσες έπρεπε να γίνει η πλαγιοκόπηση, με μια η εκτέλεση. “Επιτιθέμεθα στο χώρο, κοιτάμε την αντίπαλη περιοχή και μοναδικός μας στόχος είναι να σκοράρουμε. Δε δίνουμε χρόνο αντίδρασης στον αντίπαλο“, ήταν μερικές μόνον από τις ατάκες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Λουτσέσκου
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Με το τέλος αυτής, επανήλθαν τα τρία γκρουπ, αναμετρήθηκαν μεταξύ τους κι οι “μαύροι” πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΠΑΟΚ

Λίγο πιο εκεί ο Κριστιάνο Μπάτσι συζητούσε με τους ΛύρατζηΣβαμπ, ενώ αμέσως μετά ο Ιταλός ανέλυε μαζί με τον κ. Λουτσέσκου τις πρώτες εντυπώσεις της ημέρας.

Μπάτσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!