Ολυμπιακός-Κρακόβια 0-0: Η άμυνα δείχνει το δρόμο

Ο Ολυμπιακός χάνοντας πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια, έμεινε στο 0-0 με την Κρακόβια, χωρίς να απειληθεί ούτε στιγμή από τους Πολωνούς.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με 4-3-3, τον Βατσλίκ στο τέρμα, Ανδρούτσος δεξιά, Μπα και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, Κούτρη αριστερά, Καμαρά, Κανέ και Μπουχαλάκη στο κέντρο Βαλμπουενά και Φαντιγκά στις πλευρές με τον Χασάν στην κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι με κινητήριο μοχλό τον Βαλμπουενά που άλλαζε συνεχώς θέσεις και τους Κούτρη-Καμαρά να κινούνται ωραία αριστερά, είχαν κατοχή μπάλας περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τους Πολωνούς.

Στο 20λεπτο είχε δύο μακρινά σουτ με Χασάν και Κανέ να φεύγουν άουτ. Στο 27′ μετά από φάουλ του Βαλμπουενά ο Σισέ έκανε ωραία κεφαλιά η οπο΄πια όμως σταμάτησε στον γκολκίπερ της Κρακόβια. 4 λεπτά αργότερα ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Μπουχαλάκη, ενώ στο 39′ ο Φαντιγκά μπήκε ωραία από τα δεξιά για να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 41′ όταν ο Χασάν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Βαλμπουενά αστόχησε από τα 11 βήματα, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός άλλαξε τον Βαλμπουενά με τον Καρβάλιο στο ημίχρονο και συνέχισε να πιέζει την Κρακόβια. Στο 50′ ο Ανδρούτσος κινήθηκε ωραία από δεξιά σέντραρε με δύναμη και ο Χασάν από κοντά σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά.

Στο 65′ ο Μαρτίνς άλλαξε σχεδόν όλη την 11αδα του. Ο Τζολάκης στο τέρμα, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Άβιλα στην άμυνα, Κούντε, Εμβιλά και Καρβάλιο στο κέντρο, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί στην επίθεση

Στο 71′ το φοβερό σουτ του Μασούρα με το αριστερό ανάγκασε τον γκολκίπερ της Κρακόβια σε εξαιρετική επέμβαση. Ο ίδιος 8 λεπτά αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία πιάνοντας περισσότερο αέρα στο πλασέ του μέσα από τη μικρή περιοχή και στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο τελευταίο 10λεπτο ο Μαρτίνς έβγαλε τον Καρβάλιο και πέρασε τον Τικίνιο για να αλλάξει το σύστημά του σε 4-4-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.