Άρης: Στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη ο Ντιόπ

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώνεται για τον Άρη με τον Ντιόπ να αναμένεται αύριο στην Ελλάδα. Ανατροπή με Μπεναλουάν. Παρελθόν Καμαρά, Λούμορ.

Την Τρίτη το απόγευμα αναμένεται στην Αθήνα Πάπε Σέικ Ντιόπ, ώστε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της ίδιας μέρας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφη του στον Άρη.

Την Τετάρτη θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο ώστε την Πέμπτη να μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος μέσος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους και θα βρίσκεται άμεσα στη διάθεση του Χερμάν Μπύργος ο οποίος θα κρίνει αν θα τον χρησιμοποιήσει σε κάποια από τα τρία φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Αυστρία με Αμβούργο (1/7), Γάνδη (4/7) και Άρη Λεμεσού (7/7).

Επίσης κοντά στο να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Άρη είναι και ο Γιόχαν Μπεναλουάν μολονότι μέχρι σήμερα δεν διαφαινόταν κάτι τέτοιο. Συνεκτιμήθηκε από την ομάδα ότι πρόκειται για μια καλή έξτρα λύση στην άμυνα, ο οποίος έχει και την εμπειρία αλλά και την προσωπικότητα που παίζουν σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Φυσικά στη σημερινή προπόνηση δεν ήταν ο Καμαρά που αναχώρησε για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και ο Λούμορ με τον οποίο αναμένεται να λυθεί η συνεργασία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.