Παναθηναϊκός: Ο στόπερ που ήθελε από πέρσι ο Γιοβάνοβιτς

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον πληροί όλες τις προϋποθέσεις που είχε θέσει από πέρσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση του βασικού στόπερ.

Είναι 29 ετών γεννημένος στο Ρέικιαβικ (11/2/1993), αριστεροπόδαρος και έχει πρότερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Είναι διεθνής με την εθνική Ισλανδίας και έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έψαχνε στον “ιδανικό” του στόπερ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο λόγος για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον ο οποίος σε λίγες μέρες μένει ελεύθερος πό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού. Έχει ύψος 1,91, καλή επαφή με τη μπάλα και έχει παίξει και παιχνίδια ως αριστερός μπακ.

Έχει παίξει στη Φραμ, τη Σπέτσια, τη Γιουβέντους την Τσεζένα και την Μπρίστολ Σίτι πριν γίνει κάτοικος Μόσχας και αγωνιστεί 93 φορές με την ομάδα του “στρατού” πετυχαίνοντας 5 γκολ και δίνοντας και 1 ασίστ. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας έπαιξε βασικός σε όλα τα ματς.

Το συμβόλαιό του στη Ρωσία άγγιζε το 1,2 εκ. ευρώ, αλλά πλέον οι απαιτήσεις του έχουν πέσει σχεδόν στα μισά και οι “πράσινοι” είναι διατεθειμένοι να του δώσουν το χρίσμα του παρτενέρ του Μπαρτ Σένκεφελντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.