Παναθηναϊκός: Αναζητώντας λύσεις για το κέντρο της άμυνας

Παρελθόν θα αποτελέσει για την ομάδα του Παναθηναϊκού ο Φραν Βέλεθ, και ήδη στο Τριφυλλι αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Ο Ισπανός σίγουρα πρόσφερε πολλά στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, ωστόσο, με τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί, δεν θα ήταν ότι καλύτερο να τον κρατήσει η ομάδα έστω και με το ζόρι, πατώντας πάνω στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει.  Οι εποχές έχουν αλλάξει, άσε που δεν έχει την πολυτέλεια ο σύλλογος της Αθήνας να διατηρεί στο ρόστερ έναν παίκτη που δεν είναι ευχαριστημένος. 

Άλλωστε και οικονομικά ικανοποιήθηκαν οι Πράσινοι, αφού με το ποσό που θα εισπράξουν (συν τα χρήματα που θα ξόδευαν για το συμβόλαιο του Βέλεθ), μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο. 

Η συγκεκριμένη θέση (του κεντρικού αμυντικού) δεν είναι δύσκολη, αρκεί να έχεις τις κατάλληλες άκρες και τον σωστό μάνατζερ, για να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει.  Αν θέλεις Έλληνα, τότε κτυπάς την πόρτα του Σιόβα, που σε καλύπτει από κάθε άποψη. Παίκτης ποιοτικός, από το πάνω ράφι, με εμπειρία και παραστάσεις από μεγάλο πρωτάθλημα, που μπορεί να κάνει τη διαφορά. 

Κοστίζει βέβαια κάτι παραπάνω, αλλά είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. Αφήστε που είναι σημαντικό για μια ομάδα στην σημερινή εποχή να διαθέτει αρκετούς Έλληνες στο ρόστερ της. Αν θέλεις ξένο, αλλά Ευρωπαίο, τότε ψάχνεις στην αγορά της Ιταλία, ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Μια χώρα που παραδοσιακά βγάζει εξαιρετικούς αμυντικούς, αλλά και τερματοφύλακες. 


Ακόμα και στην Serie B μπορείς να βρεις διαμάντια, ξοδεύοντας ελάχιστα. Ο Μπρινιόλι, ίσως είναι η καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ρωτήσουν τη γνώμη του.  Για 100% δοκιμασμένη λύση, ρωτάς για τον 35χρονο Μολέδο ή έστω κάτι ανάλογο από τη Βραζιλία. 

Πλούσια αγορά, αλλά δύσκολη και σίγουρα χρειάζεται να έχεις καλές άκρες για να βρεις κάτι καλό. Μπορείς ακόμα να ψάξεις και στην Αργεντινή, αλλά εκεί το κόστος ανεβαίνει υπερβολικά.  Σε κάθε περίπτωση πάντως  υπάρχει η δυνατότητα επιλογών για μια θέση που δεν είναι και δύσκολη, αλλά ούτε και δαπανηρή όπως άλλες. 

Διάθεση να υπάρχει, αλλά και όρεξη για ψάξιμο και όλα μπορούν να γίνουν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.