Άρης: Πρόγραμμα ένταξης για Πάλμα

Ο Λουίς Πάλμα παίρνει το χρόνο του για να ενταχθεί πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Άρη, ενώ οι συμπαίκτες του προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση πρωί και απόγευμα το Σάββατο (25/6)

Διπλή προπόνηση, σε υψηλή ένταση είχε το πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη το Σάββατο (25/6) στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο. Για όλους τους “κίτρινους” εκτός από έναν, τον Λουίς Πάλμα. Ο νεαρός μέσος γυμνάστηκε ατομικά, ώστε να ενταχθεί σταδιακά στον κανονικό ρυθμό, καθώς κατέφθασε στην Ελλάδα από την πατρίδα του, την Ονδούρα, με καθυστέρηση ημερών από την πρώτη μάζωξη της ομάδας, εξαιτίας παραπάνω ημερών άδειας που είχε.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά:

“Πρωί και απόγευμα προπονήθηκαν και σήμερα, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και βελτίωση φυσικής κατάστασης, ενώ το απογευματινό ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Ο Λουίς Πάλμα, που ενσωματώθηκε με την ομάδα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (27/06)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!