ΠΑΟΚ: Συντομεύει ο Κάργας, καθ’ οδόν ο Ντάντας

Η συμφωνία του Γιάννη Κάργα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να κλείσει σήμερα (23/6), νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, ενώ ο Τιάγκο Ντάντας φτάνει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ

Αλλαγή δεδομένων για τον Γιάννη Κάργα και τον Τιάγκο Ντάντας σε ό,τι αφορά στην άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη, για τη σύναψη συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρώτος αναμένεται να καταφθάσει σήμερα (23/6) και όχι αύριο, όπως ήταν αρχικώς προγραμματισμένο, και να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπογραφής συμβολαίου άμεσα, ενώ ο δεύτερος, που αναμενόταν γύρω στις 17:30 σήμερα το απόγευμα, αναμένεται τελικά να φτάσει πιο αργά, γύρω στις 20:30.

Εφόσον ολοκληρωθεί σήμερα η συμφωνία με τον Κάργα, ο 27χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα γίνει ο τρίτος παίκτης που αποκτάται από τους “ασπρόμαυρους” την τρέχουσα μεταγραφική σεζόν μετά τους Νίκολας Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες. Όπως είναι αναμενόμενο, δε, θα μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας, πριν αυτή μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όσο για τον 21 ετών Πορτογάλο μέσο, τον Ντάντας, η παράταση στην άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ενδεχομένως να σημαίνει ότι οι εξελίξεις στο θέμα της υπογραφής της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μετατεθεί για αύριο (24/6), καθώς πρέπει να προηγηθούν τα ανάλογα διαδικαστικά (ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις). Θυμίζουμε ότι ο παίκτης θα δοθεί στον ΠΑΟΚ με μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα, για ένα έτος, με ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του από τους “ασπρόμαυρους” ύψους 7 εκατομμύριων ευρώ ή 4 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% αυτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.