“Η ΑΕΚ θέλει δανεικό τον Πινέδα, η Θέλτα συζητά για πώληση” (pic)

Ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ ΑΕΚ-Ορμπελίν Πινέδα έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουν προηγηθεί, με τους Μεξικανούς να αποκαλύπτουν τις προθέσεις της Θέλτα.

Μέχρι να κλείσει το κεφάλαιο Ορμπελίν Πινέδα, είτε θετικά, είτε αρνητικά για την ΑΕΚ θα δούμε και θα διαβάσουμε πολλά σενάρια, αλλά και δηλώσεις από ανθρώπους της Θέλτα.

Διαβάστε επίσης: Οι Πολωνοί στέλνουν Ουκρανό χαφ στην ΑΕΚ

Την Τετάρτη, οι Μεξικανοί με νέο δημοσίευμα, ασχολούνται με την ΑΕΚ και τον ενδιαφέρον της για τον Πινέδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η Ένωση θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό, ενώ η ομάδα του Βίγκο συζητά μόνο για πώληση του 26χρονου μέσου.

“Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Πινέδα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον έχει προσεγγίσει ήδη για να του παρουσιάσει το πρότζεκτ της για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που λειτουργεί εναντίον της: θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό, ενώ η Θέλτα συζητά μόνο για πώλησή του” αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα η Ράγιο Βαγεκάνο παρουσιάζεται ως το φαβορί για την απόκτηση του Μεξικανού χαφ, ενώ το κόστος της απόκτησής του από την Θέλτα θα φτάσει τα 5,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, νέο δημοσίευμα τονίζει πως ο Πινέδα βρίσκεται ήδη στην Γουαδαλαχάρα και ότι αυτό φέρνει σε θέση οδηγού τη Τσίβας σε ότι έχει να κάνει με την απόκτησή του.

Δείτε το σχετικό tweet:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.