ΑΕΚ: Η Ουτρέχτη θέλει Άμραμπατ

Στο στόχαστρο της Ουτρέχτης βάζει τον επιθετικό της ΑΕΚ, Νόρντιν Άμραμπατ δημοσίευμα του ολλανδικού Τύπου.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, εφόσον βέβαια υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα της Ολλανδίας ή ο Μαροκινός φέρει ικανοποιητική πρόταση από κλαμπ άλλης χώρας.

Οι Ολλανδοί πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής ιστοσελίδας ad.nl, αποκαλύπτουν πως η Ουτρέχτη επιθυμεί να αποκτήσει τον Άμπραμπατ, ελπίζοντας πως θα βρεθεί η “χρυσή τομή” στο θέμα του συμβολαίου του.

“Έχει γίνει ξεκάθαρο εδώ και μήνες ότι ο Μαροκινός δεν θέλει τίποτα άλλο από το παίξει στην Ουτρέχτη -έστω και με πολύ λιγότερα λεφτά απ’ αυτά που κερδίζει τώρα. Το θέμα είναι όμως ότι έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με την ΑΕΚ, όπου λογίζεται ως σημαντικός παίκτης. Γι’ αυτό η μεταγραφή του δεν είναι εύκολη.

Όπως και να ‘χει, ο Χενκ Φρέιζερ θα ήθελε να έχει τον πολυδιάστατο Άμραμπατ, αφού μπορεί ν’ αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις. Και πέρα απ’ αυτό, οι παραστάσεις του Άμραμπατ σε Αϊντχόφεν, Γαλατασαράι, Μάλαγα και Γουότφορντ, ανάμεσα σε άλλες ομάδες, θα προσφέρει την εμπειρία που λείπει από την ομάδα” αναφέρει το ολλανδικό δημοσίευμα.

Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει πως θα διευκολύνει τον Άμραμπατ, μόνο για ομάδα από την Ολλανδία, λόγω του σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.