Ίνγκασον: “Εστιάζουμε στην προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι” (vid)

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ σχολίασε τη μεγάλη σημασία της προετοιμασίας της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμη για τη νέα απαιτητική σεζόν που ακολουθεί

Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι πλέον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που, λόγω… παλαιότητας, υποδέχονται τους νεοφερμένους στα αποδυτήρια. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έχει άλλο ειδικό βάρος στην ομάδα και μάλλον καθόλου τυχαία δεν ήταν ο πρώτος που έκανε δηλώσεις στο κανάλι των “ασπρόμαυρων” για την έναρξη της προετοιμασίας της σεζόν 2022-2023, την Τρίτη (21/6).

“Είναι πολύ καλό που βρεθήκαμε πάλι με τους συμπαίκτες μας και γνωρίσαμε τους νέους παίκτες της ομάδας”, δήλωσε ο Ίνγκασον στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, στο αθλητικό κέντρο του “Δικέφαλου”, στη Νέα Μεσήμβρια. Επιπλέον, σχολίασε τη σημασία της προετοιμασίας, ώστε να είναι η ομάδα έτοιμη τη νέα απαιτητική αγωνιστική περίοδο, που ακολουθεί. “Πρέπει να πιέσουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για ό,τι ακολουθεί”, τόνισε και έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση μέσα στην ομάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Ίνγκασον την Τρίτη στη Νέα Μεσημβρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.