Ολυμπιακός: Θέλει τον Σκάρπα, αλλά χρειάζεται υπομονή

Πληροφορίες από την χώρα της σάμπας και του καφέ, τονίζουν πως ο παίκτης έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας ώστε να του ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει και να το κάνει τώρα ώστε να κερδίσει χρήματα και η ομάδα του.

Σχεδόν ποτέ μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή από την Λατινική Αμερική δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι δύσκολη, εμπλέκονται πολλοί και πάντα θέλει υπομονή και χρόνο. Έτσι θα… παιχτεί το έργο και στην υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος θέλει να φύγει από την Παλμέιρας, τον ενδιαφέρει η Ευρώπη και ο Ολυμπιακός, όμως οι “πράσινοι” και ο Αμπέλ Φερέιρα (προπονητής της Παλμέιρας και πρώην του ΠΑΟΚ) τον υπολογίζει κανονικά βάζοντας δυσκολίες στην υπόθεση μεταγραφής.

Το θετικό είναι πως υπάρχει μοχλός πίεσης για τη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας κι αυτός είναι το ότι το συμβόλαιο του Σκάρπα τελειώνει τον Δεκέμβριο και ο παίκτης θα μπορεί να φύγει χωρίς η Παλμέιρας να μπορεί να τον κρατήσει ή να βάλει στα ταμεία της κάποιο ποσό.

Προφανώς και δεν θέλει να τον χαρίσει, θα πρoσπαθήσει να πιέσει όσο μπορεί οικονομικά τον Ολυμπιακό, αλλά η υπομονή θα βγάλει νικητές τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Πληροφορίες από την χώρα της σάμπας και του καφέ, τονίζουν πως ο παίκτης έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας ώστε να του ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει και θέλει να το κάνει τώρα ώστε να κερδίσει και χρήματα η ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.