Foot-algerie: “Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΚ για Γιουσέφ Μπελαϊλί!”

Αλγερινή ιστοσελίδα, η foot-algerie.com, συνδέει τρεις ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό, τον Άρη και την ΑΕΚ, με τον Αλγερινό διεθνή μεσοεπιθετικό, Γιουσέφ Μπελαϊλί

Τρεις ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό, τον Άρη και την ΑΕΚ, συνδέει δημοσίευμα αλγερινής ιστοσελίδας, της foot-algerie.com, με τον Αλγερινό διεθνή μεσοεπιθετικό, Γιουσέφ Μπελαϊλί. Ο παίκτης ανήκει στη γαλλική Μπρεστ, όμως, δεν είναι σίγουρη η παραμονή του σε αυτήν, με το συγκεκριμένο ΜΜΕ να υποστηρίζει ότι είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας με τίτλο “Ο Μπελαϊλί πετάει στη Γαλλία για να αποφασίσει για το μέλλον του”, αναφέρει ότι “με τη λήξη του συμβολαίου του με την Μπρεστ, με την οποία έχει υπογράψει για διάστημα 6 μηνών, ο Αλγερινός διεθνής μεσοεπιθετικός, Γιουσέφ Μπελαϊλί, θα πρέπει να αποφασίσει τις επόμενες μέρες για το μέλλον του”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Πράγματι, σύμφωνα με αρκετές πηγές, ο Youcef Belaili πέταξε στη Γαλλία πριν από λίγες ημέρες για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους “μνηστήρες” του και να αποφασίσει επίσημα για το μέλλον του. Ο μεσοεπιθετικός της Μπρεστ, σκοπεύει να αλλάξει ομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία με έναν άλλο σύλλογο της επιλογής του.

Ο Youcef Belaili, ο οποίος προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, από διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν είναι απίθανο να συμμετάσχει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, μικρότερης δυναμικότητας από τη Ligue 1. Σύμφωνα με αρκετές πηγές, τρεις ελληνικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται σοβαρά για αυτόν, ο Ολυμπιακός, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η ΑΕΚ Αθηνών. Εκτός από τους ελληνικούς συλλόγους, ο πρώην παίκτης της USM Algiers βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων γαλλικών συλλόγων”.

Και καταλήγει το δημοσίευμα: “Εκτός από την Μπρεστ, που επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ο Youcef Belaili βρίσκεται στις μεταγραφικές ατζέντες των OGC Nice, Rennes, LOSC Lille και επίσης της OM. Ο παίκτης δίνει προτεραιότητα στους συλλόγους της Ligue 1 και θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα και να υπογράψει σε έναν πιο φιλόδοξο σύλλογο για την επόμενη σεζόν”.

Να σημειώσουμε ότι ο Μπελαϊλί ανήκει στην Μπρεστ από τις 31 Ιανουαρίου του 2022. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 του τρέχοντος Ιουνίου, με τη γαλλική ομάδα να έχει δικαίωμα ανανέωσής του. Ο παίκτης είναι δεξιοπόδαρος, όμως, κυρίως αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής (με ανάποδο πόδι, δηλαδή), αν και έχει τη δυνατότητα να παίξει τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως δεξιός μεσοεπιθετικός. Αυτή τη στιγμή η αξία του στην ποδοσφαιρική αγορά υπολογίζεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη σεζόν, με την Μπρεστ στο διάστημα που αγωνίστηκε στη Ligue 1 είχε 13 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ. Με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας μετράει 43 αγώνες, 9 γκολ και 22 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.