Σάσα: “Ήταν τιμή μου να παίξω στον Άρη!”

Αντίο με τον δικό του τρόπο είπε σήμερα (18/6) ο Λούκας Σάσα στους φίλους του Άρη, κάνοντας αναφορά στον τίτλο που υποσχέθηκε να πάρει με τον σύλλογο και δεν τα κατάφερε, αλλά είναι σίγουρος ότι θα έρθει σύντομα

Τους τίτλους του δικού του τέλους από τον Άρη έριξε σήμερα (18/6) ο Λούκας Σάσα! Ο Βραζιλιάνος μέσος πόσταρε στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετιστήριο κείμενο, στο οποίο αναφέρει ότι ήταν τιμή του που αγωνίστηκε στους “κίτρινους” και απολογείται για τον τίτλο που υποσχέθηκε να πάρει με το σύλλογο, αλλά δεν τα κατάφερε. “Είμαι σίγουρος, όμως, ότι πολύ σύντομα αυτός ο τίτλος θα έρθει!”, τονίζει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, ο Σάσα αναφέρει στο μήνυμά του: “Σήμερα είμαι και επίσημα εκτός Άρη. Τρεις σεζόν με αυτή τη φανέλα. Πάνω από 120 παιχνίδια, 10 γκολ και η απόλυτη σιγουριά ότι έκανα ό,τι μπορούσα, παλεύοντας για αυτήν την ομάδα. Ήταν τιμή μου να παίξω σε αυτή τη μεγάλη και καταπληκτική ομάδα. Θα κουβαλάω για πάντα τις αναμνήσεις που πήρα από εδώ.

Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που υποδέχτηκαν εμένα και την οικογένειά μου πολύ καλά από την πρώτη μέρα στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες, το επιτελείο και τον κόσμο του Άρη.

Υποσχέθηκα έναν τίτλο και δεν κατάφερα να τον πάρω, αλλά είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτός ο τίτλος. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ Άρη!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.