Tipsbladet: “O Άρης δείχνει ενδιαφέρον για τον Μάξε”

Αναφορά στο δανέζικο ΜΜΕ, Tipsbladet, περί ενδιαφέροντος του Άρη για τον 28χρονο αρχηγό της Μπρόντμπι, Αντρέας Μάξε, ο οποίος αγωνίζεται -κυρίως- ως κεντρικός αμυντικός

Η δανέζικη ιστοσελίδα, Tipsbladet.dk, εμπλέκει τον Άρη με τον 28χρονο αρχηγό της Μπρόντμπι, Αντρέας Μάξε, επικαλούμενη, όμως, προηγούμενη αναφορά σε ελληνικό ΜΜΕ. Ο Δανός διεθνής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, και στις δύο θέσεις, αριστερά και δεξιά, καθώς μπορεί να παίξει εξίσου καλά και με τα δύο πόδια, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως δεξιός οπισθοφύλακας, αλλά και ως αμυντικός μέσος.

“Προσπαθούν να πάρουν τον Andreas Maxsø”, είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, το οποίο στη συνέχεια θυμίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που -φέρεται να- υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη από ομάδα του εξωτερικού: “Υπάρχει ξανά ενδιαφέρον για τον Andreas Maxsø”, γράφει στον υπότιτλο ο συντάκτης του κειμένου.

Και εξηγεί: “Ο Andreas Maxsø έχασε μια μεταγραφή στη Μπορντό αυτόν τον χειμώνα, αλλά η μεταγραφική περίοδος άνοιξε ξανά και η πιθανότητα μεταγραφής είναι πλέον παρούσα για τον παίκτη της Brøndby. Ωστόσο, μια μετάβαση στο γαλλικό Μπορντό μάλλον δεν θα συμβεί. Ο σύλλογος, ο οποίος υποβιβάστηκε από τη Ligue 1 την περασμένη σεζόν, έχει οικονομικό πρόβλημα και έχει υποβιβαστεί αναγκαστικά στην τρίτη κατηγορία. Αντίθετα, ο Άρης από την Ελλάδα δείχνει ενδιαφέρον για τον 28χρονο Maxsø, όπως λέει ελληνικό ΜΜΕ”.

Σχετικά με τον Άρη, λέει το ρεπορτάζ: “Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην τρίτη θέση της κορυφαίας κατηγορίας της Ελλάδας και γι’ αυτό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο Conference League την επόμενη σεζόν. Οι Έλληνες μπαίνουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο, όπου συναντούν την FC Gomel από τη Λευκορωσία”.

Περί της επικείμενης μεταγραφής λέει το ρεπορτάζ: “Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία, καθώς η Brøndby IF ζητά τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ -περίπου 7,5 εκατομμύρια κορώνες- για τη Maxsø. Εκτός και αν ο Carsten V. Jensen συμφωνήσει να πουλήσει τα δικαιώματα του παίκτη με λιγότερα χρήματα, αλλιώς ο Άρης δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά σε αυτή την απαίτηση. Ο πρώην βοηθός προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Germán Burgos, είναι ο προπονητής του Άρη”.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο παίκτης είναι στη λίστα προς παραχώρηση παικτών της Μπρόντμπι, η οποία θέλει να ενισχύσει το ταμείο της με την πώλησή του. Επίσης, είναι αξιοσημείωτο ότι τον παίκτη ψήφισαν οι Δανοί φίλαθλοι ως έναν της καλύτερης ενδεκάδας της περασμένης σεζόν στο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας στη Δανία κι αυτό σε μεγάλο βαθμό δείχνει την αξία του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.