Άρης: Διαπραγμάτευση για λύση συμβολαίου με Σάσα

Σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τη λύση του συμβολαίου με τον Λούκας Σάσα είναι η ΠΑΕ Άρης - Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται οριστική εξέλιξη στο θέμα του Βραζιλιάνου μέσου

Ο Λούκας Σάσα ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης, το οποίο τελειώνει στις 30 Ιουνίου του 2024, και να αποδεσμευτεί από την ομάδα κι αυτό γίνεται. Αυτή την ώρα (σήμερα, 17/6), οι δύο πλευρές είναι σε διαδικασία συζητήσεων, για να κανονιστούν όλες οι λεπτομέρειες και να αποτελέσει παρελθόν ο Βρζιλιάνος μέσος από το σύλλογο.

Όπως είναι γνωστό από χθες (16/6), ο παίκτης αιτήθηκε να φύγει από τον Άρη. Οι λόγοι επισήμως δεν έγιναν γνωστοί, όμως, όπως επίσης είναι γνωστό, ο Απόλλων Λεμεσού έχει χτυπήσει την πόρτα του Βραζιλιάνου, καταθέτοντάς του πρόταση να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μια πρόταση, που όπως φαίνεται, ο ίδιος την αποδέχεται. Μένει, βεβαίως, να αποδειχθεί και στην πράξη ότι έτσι είναι.

Σε ό,τι αφορά στη σχέση του Σάσα με τον Άρη, οι λεπτομέρειες που συζητούνται αυτή την ώρα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά δεδομένα κυρίως της λύσης της συνεργασίας. Δηλαδή, τι οφειλόμενα υπάρχουν προς αυτόν, αλλά και τι κερδίζει η ομάδα από τη λύση της συνεργασίας. Από εκεί και πέρα, η αποχώρηση του Βραζιλιάνου σημαίνει ότι ο Άρης αναζητά αντικαταστάτη του, για τη θέση που αυτός κάλυπτε ως αμυντικός μέσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.