Bέροια – Λαμία: Ξέσπασε ο Δερμιτζάκης!

Για… τιμωρία της Βέροιας επειδή έκανε πρωταθλητισμό μίλησε ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, Παύλος Δερμιτζάκης μετά το φινάλε του πρώτου αγώνα μπαράζ με τη Λαμία.

Για… τιμωρία της Βέροιας επειδή έκανε πρωταθλητισμό μίλησε ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, Παύλος Δερμιτζάκης μετά το φινάλε του πρώτου αγώνα μπαράζ με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δερμιτζάκης:

“Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Μετά από ένα μήνα και χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε αν θα παίξουμε και πότε θα παίξουμε. Ήρθαμε και οι δύο ομάδες να διεκδικήσουμε ένα στόχο. Εμείς να ανεβούμε και η Λαμία να παραμείνει στην κατηγορία.

Εμείς σαν πρωταθλητές τιμωρούμαστε κατά ριπάς. Οτιδήποτε έχουμε κάνει καλό όλον αυτό το χρόνο, έχουμε τιμωρία να παίξουμε για τον υπερπρωταθλητή, να παίξουμε με μια ομάδα Super League με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Να μην ξέρουμε πότε θα παίξουμε, όταν έχουμε μια σειρά και έναν ρυθμό, να παίξουμε μετά από ένα μήνα.

Αυτή είναι η τιμωρία γιατί κάναμε πρωταθλητισμό. Προσωπικά σαν προπονητής θέλω να ζητήσω συγγνώμη που η ομάδα μου έκανε πρωταθλητισμό. Συγγνώμη από τις αρμόδιες αρχές, αυτούς που ελέγχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω κατά πόσο οι ομάδες του χρόνου αξίζει να κάνουν πρωταθλητισμό και να επενδύσουν, βάζοντας στόχους. Γιατί βλέπετε μια ομάδα τι τραβάει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.