Ολυμπιακός: Η παροικία των Καμαρά θα μεγαλώσει;

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να προσθέσει στον Ολυμπιακό στοιχεία που δεν υπήρχαν στους Πειραιώτες την περασμένη σεζόν και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη είναι μια περίπτωση προς αυτή την κατεύθυνση. Ο 27χρονος επιθετικός είναι ταχυδυναμικός και έχει την επαφή με τα δίκτυα. Παράλληλα μπορεί ν’ αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα πλάγια. Το τελευταίο είναι το στοιχείο που γοητεύει περισσότερο απ’ όλα τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Άρης τον έχει “δέσει” με συμβόλαιο μέχρι το 2025 κι έτσι άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του.

Η σύνθεση της επίθεσης είναι ακόμα “θολή”. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αν και δείχνει ξεκάθαρη διάθεση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Για τον Τικίνιο Σοάρες έχει προκύψει ενδιαφέρον από συλλόγους της Τουρκίας και της Βραζιλίας, ωστόσο έχει εν ενεργεία συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”. Ο Αχμέντ Χασάν θα επιστρέψει στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη μετά τον δανεισμό του στην Κόνιασπορ, όμως συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες για παραμονή στο ρόστερ.

Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης που “παντρεύει” αρκετά στοιχεία των παραπάνω επιθετικών και φαντάζει αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση, ενώ οι παραστάσεις του σε υψηλό επίπεδο τον καθιστούν έτοιμο να αποδώσει άμεσα στον Ολυμπιακό. Να υπογραμμίσουμε πως φέτος σε 35 ματς πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.