Ολυμπιακός: Τι λένε οι Τούρκοι για το “ψηστήρι” Μπακασέτα σε Μασούρα!

Τα τουρκικά ΜΜΕ δίνουν συνέχεια στο φλερτ της Τραμπζονσπόρ με τον Γιώργο Μασούρα, εμπλέκοντας τον Τάσο Μπακασέτα.

Η Τραμπζονσπόρ είναι η ομάδα με την περισσότερη διάθεση να κάνει δικό της τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού. Από τη μία οι πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή των πρωταθλητών Τουρκίας, που έβαλαν τον Μασούρα σε θέση ξεκάθαρου στόχου και από την άλλη οι συνεχείς διαρροές στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας που κρατούν το θέμα “ζωντανό”. Η τελευταία πράξη έρχεται με αφορμή τις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ Τάσου Μπακασέτα και Γιώργου Μασούρα. Οι δύο παίκτες συνυπήρξαν στον Πανιώνιο τη σεζόν 2015-2016, ενώ απ’ το 2018 (χρονιά που πρωτοκλήθηκε ο Μασούρας) αγωνίζονται ταυτόχρονα και στην εθνική Ελλάδας.

Η Τραμπζονσπόρ θέλει να τις εκμεταλλευτεί και τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ειδικό ρόλο του Μπακασέτα στη μεταγραφή. Ο Έλληνας επιθετικός ο οποίος πρωταγωνίστησε με την ομάδα της Τραπεζούντας έχει αναλάβει να λύσει τις απορίες του Μασούρα για τον τρόπο ζωής στη γειτονική χώρα, αλλά και για τις συνθήκες στην υποψήφια νέα ομάδα του.

Η διοίκηση των Τούρκων για να δελεάσει τον Μασούρα έχει αυξήσει τις απολαβές που του προσφέρει, προσθέτοντας μπόνους επίτευξης στόχων. Την ίδια ώρα αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις συζητήσεις απ’ τα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Γιώργος Μασούρας παρουσιάζεται ως αποφασισμένος ν’ αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον το προσεχές καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.