Σούντγκρεν για Άρη: “Δεν ξέρω κάτι ακόμη”

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έδωσε συνέντευξη στη Σουηδία χωρίς να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Άρη

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έδωσε συνέντευξη στη σουηδική ιστοσελίδα Expressen. Ο Σουηδός πλάγιος μπακ του οποίου το συμβόλαιο με τον Άρη τελειώνει δεν είπε κάτι για τη συνέχεια ή όχι της συνεργασίας. Αναφέρθηκε πάντως στη σεζόν και στην έξοδο του Άρη στην Ευρώπη. 

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ήταν μια πάρα πολύ χρονιά, μέχρι τις κλήσεις στην εθνική ομάδα τον περασμένο Μάρτιο. Τότε ο Άρης αποφάσισε πως θα έπρεπε να παίζουν οι παίκτες που έχουν συμβόλαια και την επόμενη σεζόν κι έτσι βρέθηκα στον πάγκο και προέβλεψα ότι θα είναι έτσι. Έχω καταλάβει ότι είναι έτσι στο εξωτερικό, αν δεν ανανεώσεις σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο σύλλογος συνήθως σε βάζει στον πάγκο”.

Πρόσθεσε: “Αλλά γενικά όλη η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Πήραμε μια ευρωπαϊκή θέση που ήταν ο στόχος, μπορείς πάντα να ονειρεύεσαι (για το πρωτάθλημα), αλλά ο Ολυμπιακός είναι μερικά επίπεδα καλύτερος. Η τρίτη θέση, πάνω από την ΑΕΚ, ήταν πολύ καλή”.

Γενικότερα για την πορεία του με τον Άρη είπε: “Είχε τα πάνω και τα κάτω της. Όταν άρχισα να παίζω, όλα ήταν καλά, είναι έτσι όταν παίζεις αγώνες, αλλά υπήρχαν και κάποια ζητήματα επίσης. Στην Ελλάδα, υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών, έλλειψη οργάνωσης γενικά, αλλά οι αγώνες και το ίδιο το πρωτάθλημα ήταν υπέροχα”.

Για τη συνέχεια ή όχι της συνεργασίας είπε: “Δεν ξέρω κάτι ακόμη”.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΙΚ είπε: “Ανυπομονώ να μείνω στο εξωτερικό και δεν έχω το βλέμμα μου στο σπίτι ακόμα. Ταυτόχρονα, νομίζω ότι θα ήταν αρκετά ανόητο εκ μέρους μου να επιστρέψω στο σπίτι (στην ΑΙΚ) στη θέση που βρίσκομαι τώρα. Πρώτα απ ‘όλα, αν επέστρεφα σπίτι, θα είχα ελπίδες να ξεκινήσω από την αρχή. Δεν γυρίζω σπίτι για να κάτσω στον πάγκο. Ο Μίκαελ Λούστιγκ εξακολουθεί να είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και έχουν έναν νεαρό παίκτη (Μέντες) στον οποίο η AIK επενδύει πάρα πολύ όπως το καταλαβαίνω”.

Για τη μη κλήση του στην εθνική Σουηδίας είπε: “Πάντα απογοητεύεσαι. Μόλις εμπλακείς για πρώτη φορά, έχεις την ελπίδα να συμμετάσχεις και την επόμενη. Είμαι πολύ ευγνώμων που πήρα μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν διδακτικό που γνώρισα όλους τους σπουδαίους παίκτες. Μπορείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου στην προπόνηση όταν τους συναντήσεις. Πώς στο ένας εναντίον ενός απέναντι στον Γέσπερ Κάρλσον που τα πάει πολύ καλά στην ΑΖ Άλκμααρ;

Μαθαίνεις πολλά και γνωρίζεις τον εαυτό σου. Αλλά υπάρχει ανταγωνισμός όλη την ώρα. Είχα λίγο την αίσθηση ότι όταν έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα με τον Άρη, που με έβαλαν στην άκρη λόγω της κατάστασης του συμβολαίου, δεν θα είναι εύκολο για τον προπονητή της εθνικής να με καλέσει. Αγωνίζομαι και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.