Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις για Μασούρα ο Αγκάογλου

Το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του Μασούρα είναι υπαρκτό, με τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας, Αγκάογλου να επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση έχει θέση στα ρεπορτάζ των Τούρκων το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Γιώργο Μασούρα, με τον πρόεδρο της ομάδας, Αχμέτ Αγκάογλου να τονίζει πως η ομάδα του βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού είναι δεδομένο πως ενδιαφέρει την Πρωταθλήτρια Τουρκίας, με τα δημοσιεύματα να συνεχίζονται και τον προπονητή της ομάδας, να τονίζει πως πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη που βρίσκεται στη λίστα του.

Για να τον αποκτήσουν βέβαια οι Τούρκοι θα πρέπει να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 8 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει για να παραχωρήσει τον διεθνή άσο.

Για την ώρα η Τραμπζονσπόρ εμμένει στα 6 εκατ. ευρώ που προσφέρει για τον Μασούρα, πρόταση που δεν ικανοποιεί τους πρωταθλητές Ελλάδας που περιμένουν νέα βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να δώσουν το “ΟΚ” και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.