Ολυμπιακός: Οδηγός επιβίωσης για νεοφερμένους

Τι είναι αυτό που κερδίζει τον Πέδρο Μαρτίνς στους νεοφερμένους παίκτες του Ολυμπιακού;

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε και οι διακοπές των ποδοσφαιριστών έχουν ξεκινήσει. Ο Ολυμπιακός δουλεύει στον μεταγραφικό τομέα και σταδιακά αναμένονται οι πρώτες αφίξεις νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και εκείνων που θα πάρουν δεύτερη ή και τρίτη ευκαιρία απ’ τον Πέδρο Μαρτίνς. Τι είναι αυτό όμως που κερδίζει τον Πέδρο Μαρτίνς για να βάλει έναν παίκτη στον πυρήνα του rotation;

Το μεγαλύτερο παράδειγμα επιτυχίας είναι εκείνο του Αγκιμπού Καμαρά. Ο νεαρός μέσος απ’ τη Γουινέα ήρθε απ’ το πουθενά και κατάφερε ν’ αγωνιστεί σε 39 ματς, με 5 γκολ και 6 ασίστ. Ο Καμαρά κέρδισε τον Πορτογάλο με την αυτοπεποίθηση του και δείχνοντας ετοιμότητα απ’ την πρώτη μέρα. Παράλληλα έδειξε διαθέσιμος να δοκιμαστεί σε πολλές θέσεις και να προσφέρει με διαφορετικούς τρόπους στα παιχνίδια.

Ποδοσφαιριστές που ψάχνονται πολύ καιρό στου Ρέντη ή που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο περιβάλλον του Ολυμπιακού, δεν βρίσκονται για πολύ καιρό στο οπτικό πεδίο του Πέδρο Μαρτίνς, ακόμα κι αν είναι δικές του εισηγήσεις. O 51ος ετών τεχνικός το έχει αποδείξει στις περιπτώσεις των Πέπε ή Ονιεκούρου, πως δεν χαρίζεται στα… δικά του παιδιά.

Μια ομάδα παικτών έρχεται ξανά στον Ρέντη για να παρουσιάσει στον Μαρτίνς την αγωνιστική βελτίωση και την πνευματική ωρίμανση. Κούτρης, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Τσούμιτς, Χασάν και Γιώργος Μασούρας πρέπει να πιάσουν την ευκαιρία απ΄τα μαλλιά για να μπουν στο μπλοκάκι του Μαρτίνς. Ο χρόνος που έχει κάθε παίκτης στα πόδια του δεν είναι μπόλικος και η ευκαιρία πρέπει ν’ αρπάζεται απ’ τα μαλλιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.