Παναθηναϊκός: Του ταιριάζει ο Λημνιός

Γερμανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Λημνιό, κάτι το οποίο για την ώρα ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται.

Η αποχώρηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, αλλά και η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ματέους Βιτάλ οδηγούν τον Παναθηναϊκού στην έρευνα αγοράς για την απόκτηση δύο εξτρέμ που θα πλαισιώσουν τους Αϊτόρ και Παλάσιος.

Ως εκ τούτου ήδη τα δημοσιεύματα (όχι μόνο στην Ελλάδα) κάνουν λογο για ενδιαφέρον των “πράσινων” για διάφορους παίκτες. Ένας εξ αυτών είναι και ο Δημήτρης Λημνιός. Ο καλύτερος εξτρέμ της Ολλανδίας για τον μήνα Μάιο που βοήθησε τα μέγιστα την Τβέντε να βγει στην Ευρώπη είναι σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ στα ραντάρ του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Κολωνία, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος, γεγονός που θα αποτελέσει μεγάλο δέλεαρ για το “τριφύλλι”. Κι αυτό διότι θέλει να βάλει στις τάξεις του Έλληνες παίκτες και δη διεθνείς, αλλά είναι και επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ποδοσφαιριστών στη συγκεκριμένη θέση.

Με το ίδιο θετικό μάτι βλέπει τον παίκτη και ο ΠΑΟΚ με τον οποίο Λημνιός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος και διατηρεί καλή επαφή. Πάντως ο ίδιος έχει ακόμα ως προτεραιότητά του το εξωτερικό. Ωστόσο αν δε βρει ομάδα που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του, τότε δεν αποκλείεται να στρέει το βλέμμα και προς την Ελλάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.