Πινέδα: “Δεν έχω κάτι από ΑΕΚ, θέλω να είμαι κάπου που θα παίζω”

Ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ με τον Μεξικανό να μην επιβεβαιώνει πως έχει κάποια κρούση από την Ένωση.

Ένας από τους παίκτες που ο Ματίας Αλμέιδα φέρεται να έχει προτείνει στην ΑΕΚ είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος τα βρήκε… σκούρα στην Θέλτα με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και να αναζητεί ομάδα που θα αγωνίζεται περισσότερο.

Ο 26χρονος κεντρικός χαφ έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Μεξικού και σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ: “Δεν έχω τίποτα οριστικά, είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά τα τρία παιχνίδια, μετά στο Nations League. Στη συνέχεια θα δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής και ο σύλλογος. Όμως θα αναζητήσουμε την καλύτερη επιλογή για να μπορώ να αγωνίζομαι και να βάλω πιο δύσκολα στον Τάτα Μαρτίνο”.

Ο νυν μέσος της Θέλτα μίλησε και για την αλλαγή που υπήρξε στην καριέρα του, όπου μεταπήδησε από το Μεξικό στην Ισπανία, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Η αλήθεια είναι, δεν ήταν καθόλου εύκολη η αλλαγή, είμαι στην άλλη εντελώς πλευρά, σε μια άλλη κουλτούρα, σε μια άλλη χώρα. Άφησα την άνεσή μου στη χώρα μου στο Μεξικό, για να αναζητήσω ένα όνειρο που είναι να ανταγωνιστώ μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες όπως είναι στη La Liga. Εγώ συνεχίζω να προετοιμάζομαι για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητές μου”, ενώ σχολιάζοντας την κλήση του στην Εθνικη Μεξικό ανέφερε: “Ναι, η κλήση μου στην εθνική ομάδα με κάνει πάντα πιο δυνατό, θέλω πάντα να φοράω τη φανέλα της Εθνικής και αυτό θα με βοηθήσει να έρθω στην ομάδα μου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, περισσότερη δύναμη και να προετοιμαστώ για να είμαι στη διάθεση του προπονητή μου”.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως υπήρξαν δημοσιεύματα που θέλουν τον τεχνικό της Θέλτα να έχει ενημερώσει τον Πινέδα πως δεν υπολογίζεται για τα βασικά του πλάνα στη νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.