Άρης: Κουέστα… 2024! (pic)

Ο Χούλιαν Κουέστα παραμένει κάτοικος Χαριλάου έως το 2024, καθώς ανανέωσε σήμερα (26/5) τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Άρης για τις επόμενες δύο σεζόν

Ο Χούλιαν Κουέστα (παρα)μένει Χαριλάου έως το 2024! Ο Ισπανός τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και έβαλε την υπογραφή του σήμερα (26/5) στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους “κίτρινους” μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Δηλαδή, μένει στο σύλλογο, του οποίου τα χρώματα υπηρετεί από το 2018, για τις επόμενες δύο σεζόν!

Εδώ και μέρες συζητιόταν έντονα ότι το ενδιαφέρον του Άρη για ανανέωση της συνεργασίας με τον Κουέστα είχε αναθερμανθεί για τα καλά. Κι ενώ ο Ισπανός είχε βρεθεί πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας με τον ΑΠΟΕΛ, οι “κίτρινοι” τον φρέναραν, κάνοντας του προσφορά για νέο διετούς διάρκειας συμβόλαιο. Βεβαίως, ρόλο έπαιξε και ο Χερμάν Μπούργος, ο οποίος ζήτησε από τον επικεφαλής της διοίκησης, Θόδωρο Καρυπίδη, να κρατήσει τον παίκτη.

Σήμερα, ο Κουέστα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όπως είναι γνωστό από το πρωί. Με τη διοίκηση της ομάδας είχε συζητήσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ώσπου οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, την οποία σε πρώτη φάση ανακοίνωσε η “κίτρινη” ΠΑΕ μέσω ανάρτησής της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.