Μπρινιόλι: “Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό”

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έδωσε συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό με τον οποίο έχει συμβόλαιο άλλα δύο χρόνια.

Οι εμφανίσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι με τον Παναθηναϊκό, οι πολλές ανέπαφες εστίες και η σιγουριά που έβγαζε στους συμπαίκτες του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους γείτονες. Ήδη τον Γενάρη η ΣΠΑΛ είχε φέρει πρόταση για τον ιταλό πορτιέρε η οποία όπως ήταν φυσικό απορρίφθηκε.

Πλέον δεν αποκλείεται κάποιος σύλλογος να έχει επανεκτιμήσει την αξία του Μπρινιόλι και να έρθει με μεγαλύτερη πρόταση για να τον αγοράσει από τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος φυσικά δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 και δηλώνει παντού πως θέλει να το εξντλήσει. Τί θα γίνει όμως αν έρθει πρόταση η οποία να είναι δελεαστική τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά και δεν είναι στη βιτρίνα πώλησης της ομάδας, αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό δεν είναι απαραίτητο για να γίνει μια μεταγραφή. Είναι και θέμα διάθεσης του ενδιαφερόμενου. Στη συνέχεια ο δεχόμενος την προσφορά αξιολογεί την πρόταση και πράττει αναλόγως. Τί λέει όμως για όλα αυτά ο ίδιος ο Μπρινιόλι;

Σε συνέντευξη του στην ιταλική tuttomercato είπε:

“Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Θα συμμετάσχουμε και στο Europa Conference League. Πιστεύω ότι θα μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρεις πως είναι το ποδόσφαιρο. Πάντως αυτό που θέλω είναι να μείνω στην ομάδα”.

Για την πρόταση της ΣΠΑΛ τον περασμένο Γενάρη:

“Yπήρχε αυτή η δυνατότητα (της ΣΠΑΛ). Ευχαρίστησα την ομάδα, όμως δεν ήταν κάτι τόσο προχωρημένο. Με έπεισαν να τελειώσω εδώ τη σεζόν”.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος:

“Ήταν κάτι το όμορφο. Η ομάδα, ο προπονητής, όλο το περιβάλλον ήταν κάτι νέο για μένα, όμως είμαι ευχαριστημένος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.