Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης στοχεύει ακόμα ψηλότερα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βάλει υψηλότερους στόχους το επόμενο διάστημα.

Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή σεζόν των “πράσινων”. Ο Κουρμπέλης μίλησε στην εφημερίδα “Live Sport”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται ένας παίκτης που βίωσε τα χειρότερα με τον Παναθηναϊκό και τώρα πανηγυρίζει έναν τίτλο: Η χαρά και η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλες. Ο Παναθηναϊκός είχε οχτώ χρόνια να κατακτήσει έναν τίτλο και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που βάλαμε τέρμα σε αυτή την αρνητική περίοδο. Και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί ξανά. Για όσους είμαστε χρόνια στην ομάδα και ζήσαμε αυτή τη δύσκολη πενταετία, ειδικά για εμένα ως αρχηγό, είναι μία ανακούφιση αυτό το τρόπαιο. Νιώθουμε χαρά και συγκίνηση και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Η βελτίωσή μας δεν θα σταματήσει, έχουμε υψηλότερους στόχους να πετύχουμε.

Για το αν θυμήθηκε όσα πέρασε σηκώνοντας το τρόπαιο: Όλα πέρασαν από το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Καταστάσεις, συναισθήματα, εμπειρίες. Όλα. Ελπίζω η φετινή επιτυχία να γίνει η απαρχή για κάτι μεγάλο.

Για την κίνησή του να καλέσει και τους υπόλοιπους αρχηγούς να σηκώσουν το τρόπαιο: Έτσι έπρεπε να γίνει…

Συνεχίζοντας είπε: Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τον έλεγχο. Ίσως δεν κάναμε τις κλασικές ευκαιρίες που μπορούσαμε, όμως αξίζαμε τη νίκη και δίκαια στεφθήκαμε κυπελλούχοι.

Όσο για τη συνέχεια μετά το Κύπελλο: Φέτος βάλαμε τις βάσεις ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν. Ήρθε η ώρα ο σύλλογος να κοιτάξει πιο ψηλά, να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα και να επανέλθει στο μέγεθος που επιβάλλει η ιστορία του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.