Ολυμπιακός: Όνομα έκπληξη στις επιστροφές, κόπηκε ο Πέπε

Οι διακοπές, διακοπές, αλλά και ο προγραμματισμός, προγραμματισμός για τους Πρωταθλητές Ελλάδος, που τρέχουν τα πάντα, ώστε να καταφέρουν να έχουν τα περισσότερα δρομολογημένα με την έναρξη της προετοιμασίας.

Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε λεπτό της άδειας τους μέχρι να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας και πάλι.
Αυτό δεν σημαίνει πως έχουν… παγώσει οι εξελίξεις και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, για το ποιοι θα έρθουν, ποιοι θα φύγουν και φυσικά για το ποιο θα επιστρέψουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να δει στο Ρέντη όταν επιστρέψει από τις διακοπές του, ποδοσφαιριστή που το όνομά του προκαλεί έκπληξη, όχι γιατί δεν το αξίζει αλλά γιατί είχαμε σχεδόν ξεχάσει οτι ανήκει στον Ολυμπιακό. Φαίνεται όμως πως ο Πορτογάλος όχι μόνο δεν το είχε ξεχάσει, αλλά παρακολουθούσε και την πορεία του. Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο Γιάννης Μασούρας. Ο 25χρονος δεξιός μπακ που αγωνίζεται στην Σπάρτα Ρότερνταμ, έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει στην θέση αυτή, καθώς πρόκειται για… κανονικό μπακ και όχι κατά συνθήκη όπως οι Ανδρούτος και Βρουσάι.
Ο Μασούρας είχε 18 συμμετοχές με την Ολλανδική ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για έναν από τους πιο γρήγορους παίκτες του πρωταθλήματος, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του και στις απαιτήσεις των προπονητών και της θέσης.

Κόβει… δικό του παιδί

Αν προκάλεσε έκπληξη η εντολή επιστροφής του Γιάννη Μασούρα στο Ρέντη, την ίδια έκπληξη προκαλεί και το κόψιμο του Πέπε Ροντρίγκες, ποδοσφαιριστή για την απόκτηση του οποίοι επέμενε πολύ ο Μαρτίνς.

ΠΕΠΕ
Ο Πορτογάλος μέσος Πέπε ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πέπε που δεν έπεισε κανέναν ότι μπορεί να σταθεί στη μεσαία γραμμή των Πρωταθλητών, δόθηκε δανεικός στην Φαμαλικάο με την οποία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας 37 παιχνίδια 5 γκολ και 7 ασίστ. Όμως, αυτό δεν φαίνεται να πείθει τον Πορτογάλο τεχνικό να τον κρατήσει, καθώς το πρόβλημα του Πέπε δεν είναι οι ικανότητές του, αλλά το να “αντέξει” το βάρος και την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό θα γίνου κινήσεις ώστε να πουληθεί ο παίκτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.