ΠΑΟΚ: Ιβάν Σαββίδης και ΠΑΕ ανεβάζουν τους παίκτες! (vid)

Το μήνυμα στήριξης από τον Ιβάν Σαββίδη και το γεμάτο πάθος βίντεο του συλλόγου, που θυμίζει στους "ασπρόμαυρους" ποιος είναι ο στόχος τους το Σάββατο (21/5) στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τελικός χωρίς πάθος δεν είναι… τελικός! Τόσο ο Ιβάν Σαββίδης, όσο και ο ίδιος ο σύλλογος φρόντισαν να το θυμίσουν αυτό στους παίκτες του ΠΑΟΚ και να τους ανεβάσουν ψυχολογικά το περισσότερο δυνατό, εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (21/5) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνει τον δεύτερο τη τάξει τίτλο της σεζόν 2021-2022 στην Ελλάδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στα μέλη της ομάδας, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, άμα τη αφίξει της αποστολής στο ξενοδοχείο που αυτή διαμένει το βράδυ της παραμονής του αγώνα στην Αθήνα. Ο Ιβάν Σαββίδης αυτό που φρόντισε να κάνει κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ήταν να περάσει το μήνυμα σε όλους ότι πιστεύει στις δυνατότητές τους και ότι μπορούν να κατακτήσουν ένα ακόμη Κύπελλο στη σειρά, όπως τα προηγούμενα τέσσερα επί των δικών του ημερών στη διοίκηση της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στην ίδια την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε βίντεο, στο οποίο θυμίζει τι έγινε στους προηγούμενους πρόσφατους τελικούς του Κυπέλλου, που το τρόπαιο κατέληξε στους “ασπρόμαυρους”, και εμμέσως τονίζει τι περιμένει από την ομάδα εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης με τους “πράσινους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.