Πινέδα και Χουάνγκ απασχολούν την ΑΕΚ

Η σεζόν τελείωσε άσχημα για την ΑΕΚ, η οποία φαίνεται πως σιγά σιγά θα αρχίσει να εκπληρώνει τις μεταγραφικές επιθυμίες του Ματίας Αλμέιδα.

Ορμπελίν Πινέδα και Ιν Μπέομ Χουάνγκ είναι παίκτες που προτάθηκαν στην ΑΕΚ μετά από εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα με την Ένωση να ασχολείται σοβαρά με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Αργεντινός τεχνικός στις πρώτες επαφές που είχε με τους ανθρώπους της Ένωσης είχε ζητήσει σημαντική ενίσχυση για την ομάδα, τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και σε υπόλοιπες θέσεις.

Η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές τόσο με τον Μεξικανό χαφ, όσο και με τον Νοτιοκορεάτη και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Ο 26χρονος Πινέδα είναι κεντρικός χαφ, ενώ μπορεί να παίξει στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, έχει συνεργαστεί με τον Αλμέιδα στην Τσίβας, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο η Θέλτα δαπάνησε 9 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσει. Στην La Liga ωστόσο αγωνίστηκε μόλις σε έξι ματς με αποτέλεσμα να αναζητά τρόπο να αποχωρήσει από το Βίγκο προκειμένου να αγωνίζεται περισσότερο. Η συνεργασία του με τον Αλμέιδα στην Τσίβας ήταν εξαιρετική και ο Πινέδα δεν θα έβλεπε με άσχημο μάτι το ενδεχόμενο να συνυπάρξουν στην ΑΕΚ.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νοτιοκορεάτη Ιν Μπέομ Χουάνγκ, ο Αλμέιδα δεν έχει συνεργαστεί μαζί του, όμως τον ξεχώρισε από την παρουσία του στο MLS, με τον 25χρονο να έχει αγωνιστεί στο Βανκούβερ, ενώ στη συνέχεια η Ρούμπιν Καζάν πλήρωσε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Φέτος αγωνίστηκε στη ρωσική ομάδα όμως λόγω του πολέμου παραχωρήθηκε δανεικό στη Σεούλ με την οποία κατέγραψε 22 συμμετοχές, με δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Χουάνγκ έχει συμβόλαιο με την Ρούμπιν μέχρι το 2023 και ο Πινέδα με την Θέλτα μέχρι το 2027.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν εισήγηση του Αλμέιδα με την ΑΕΚ πλέον να αναζητεί τρόπους για να τους εντάξει στο ρόστερ τους, με τις περιπτώσεις πάντως να μην είναι εύκολες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.