Λαμία-Ατρόμητος 0-0: Με την σκέψη της στο διπλό μπαράζ παραμονής κόντρα στην Βέροια (hls)

Οι ομάδες είχαν από μια ευκαιρία σε δοκάρι, δεν σκόραραν και πήραν τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας στον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα τους.

Λαμία και Ατρόμητος δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος», αναζήτησαν, όμως, το γκολ, είχαν από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο και πήραν τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας. Οι Βοιωτοί, πλέον, περιμένουν τον διπλό αγώνα μπαράζ (22-29 Μαϊου) που θα δώσουν με αντίπαλο την Βέροια για να διεκδικήσει την συνέχιση της συμμετοχής της στην Super League. Το εκτός έδρας γκολ θα μετρήσει στους δυο αγώνες.

Στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη, χτύπησε η μπάλα στο 11ο λεπτό και στην σπουδαιότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου για τον Ατρόμητο. Από την εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, ο Κουλούρης έκανε προβολή και «άγγιξε» το γκολ.

Στο 21′ στο σουτ του Κουλούρη μέσα από την περιοχή, ο Γκαραβέλης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα στην δεύτερη καλή ευκαιρία των φιλοξενουμένων, ενώ στο 29’ η Λαμία που ανέπτυξε σταδιακά επιθετική πρωτοβουλία, ο Λούκας πλάσαρε από πλάγια θέση και ο Μάριτς με το ένα χέρι, παραχώρησε κόρνερ που δεν καταλογίσθηκε από τον διαιτητή και τον επόπτη.

Στο 41’, η Λαμία λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ από την κεφαλιά-γύρισμα του Γκέντσογλου που αιφνιδίασε μερικώς τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη, αλλά απεσώβησε τον κίνδυνο και το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, ο Ατρόμητος έφτασε σε νέα ευκαιρία (53′) από την σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου και το… “τακουνάκι” του Κουλούρης που είχε ωραία έμπνευση και η μπάλα πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι, ενώ η απάντηση της Λαμίας ήρθε με την ευκαιρία της κεφαλιάς του Μαρτίνεθ και την ίδια κατάληξη της μπάλας, ύστερα από σέντρα του Μπανκουρά. Μέχρι το 70′, καμία αξιόλογη φάση δεν δημιουργήθηκε μπροστά και από τις δυο εστίες και αμφότεροι οι προπονητές, Φέστα και Κόλμαν προχώρησαν σε αλλαγές. Στο 70′ η Λαμία…ισοφάρισε το δοκάρι του Ατρομήτου από το πρώτο ημίχρονο. Ο Σιμόν με τεχνικό, δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μάριτς.

Στο 88′ ο Νταμπιώτης σούταρε δυνατά και ο Γκαραβέλης απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ, ενώ στο 90′ ο Μανουσάκης έκανε το “γύρισμα” της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μάριτς. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, το σουτ του Προβιδάκη αποκρούστηκε και πάλι από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Ο 41χρονος Λουκάς Βύντρα…έγραψε την 12η συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα, αντικαθιστώντας τον αρχηγό Τζανδάρη και φορώντας αυτός το περιβραχιόνιο.

ΛΑΜΙΑ : Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Λούκας, Μαρτίνεθ, Γκέντσογλου (62′ Τιρόνε), Τζανδάρης (82′ Βύντρα), Ρόμανιτς (70′ Μανουσάκης), Νούνιες, Μπανγκουρά (69′ Προβυδάκης), Αραμπούλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Έρλιννγκμαρκ (46′ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον (46′ Νάτσος), Χαρίσης, Καρτάλης, Mουνίθ (46′ Ναμπί), Τζαβίδας (63′ Μπετινέλι), Κουλούρης.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λαμία – Ατρόμητος 0-0 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wNS8xNS8xOC8zMV81M182MjgxNDcxOTI1Nzk0LmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M47S”,”uploadDate”:”2022-05-15T18:33:46.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-ck0jrx50dx95″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.