Βόλος – ΟΦΗ 5-0: Έβρεξε γκολ (hls)

Η Ελένη Αντωνίου έγινε η πρώτη γυναίκα που ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει αγώνα της μεγάλης κατηγορίας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η αστυνομικός στο επάγγελμα κ. Αντωνίου "σφύριξε" το Βόλος - ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ευρεία νίκη (5-0) κλείνοντας με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις τους

Καταιγιστικός ο Βόλος έκλεισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, καθώς υποχρέωσε σε βαριά ήττα τον ΟΦΗ (5-0) στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των playouts. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε διάσταση νίκη του συλλόγου της Μαγνησίας στην μεγάλη κατηγορία και ταυτόχρονα η πιο βαριά ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τους Κρητικούς.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν απαλλαγμένες από το βαθμολογικό άγχος, καθώς αμφότερες πέτυχαν πολύ νωρίς τον στόχο τους που ήταν η αποφυγή του υποοβιβασμού. Ο ΟΦΗ μάλιστα περιμένει την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Παναιτωλικό και σε ενδεχόμενο στραβωπάτημα των Νικαιωτών, θα τερματίσουν στην 1η θέση της βαθμολογίας (playouts).

Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες

ΒΟΛΟΣ: Ο Κώστας Μπράτσος παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3, με τον Σιμεών Παπαδόπουλο να είναι κάτω από τα δοκάρια, Φερράρι, Τριανταφύλλου, Άλχο και Γκουλεν στην αμυντική τετράδα, στη μεσαία γραμμή οι Μπαριέντος, Τσοκάνης και Μεταξάς, ενώ Ροσέρο, Φερνάντες και Φαν Βέερτ ήταν η επιθετική τριπλέτα των Θεσσαλών.

ΟΦΗ: Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε το 5-3-2, με τον Χρήστο Μανδά να είναι κάτω από τα δοκάρια καθώς ο Επασί έμεινε στην Κρήτη, Ουές, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης η αμυντική πεντάδα, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Μπουζούκης στην μεσαία γραμμή, Τοράλ και Ντουρμισάι οι δύο επιθετικοί των Κρητικών

Το πρώτο ημίχρονο

Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ήταν το πρώτο ημίχρονο. Με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο ελέγχοντας τον χώρο του κέντρου, πήραν πολύ νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Ολλανδό Φαν Βέερτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μαντά(12΄).
Στο 29΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 (προηγήθηκαν δύο συνεχόμενα λάθη των Ουές και Βούρου), , ενώ στο 36΄ από την εξαιρετική απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάολο Φερνάντες,

Ο ΟΦΗ είχε κάποιες… αναλαμπές (στο 10΄ με τον Ντουρμισάϊ και στο 43΄ με τον Μπαλογιάννη), αλλά σε καμία από τις λίγες αυτές καλέ προυποθέσεις που δημιούργησαν οι παίκτες του Νίκου Νόπλια, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.


Το δεύτερο ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στις αρχές της επανάλψης και μάλιστα έφτασαν κοντά στο γκολ τόσο στο 46΄ με τον Τσιλιαννίδη, όσο και στο 55΄ με τον Ουές, αλλά στην μεν πρώτη περίπτωση μπλόκαρε την μπάλα ο Παπαδόπουλος, ενώ στη δεύτερη η πορεία της σταμάτησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Κι΄ ενώ ο Νίκος Νόπλιας προσπαθούσε να βρει λύσεις με διάφορες αλλαγές προκειμένου να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, στο 65΄ο Βόλος έκανε το 4-0 από στημένη φάση, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Πάολο Φερνάντες, ο Ροσέρο σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄ όλους για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μαντά.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Ροσέρο (και πάλι με κεφαλιά) κάνοντας το 5-0 στο 81΄ εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Φαν Βέερτ.

Ο Ολλανδός μαζί με τον Ροσέρο και φυσικά τον Πάολο Φερνάντες ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα, ενώ δύσκολα θα μπορούσε να ξεχωρίσει κάποιος από την… τρικυμία του ΟΦΗ

Βόλος: Παπαδόπουλος, Φερράρι, Τριανταφύλλου, Άλχο, Γκουλεν, Μπαριέντος (56΄ Ριένστρα), Τσοκάνης (76΄ Λογαράς), Μεταξάς, Ροσέρο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ

ΟΦΗ: Μαντάς, Ουές, Διαμαντής (46΄ Τσιλιανίδη), Βούρος (36΄ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν (60΄ Στάϊκος), Μεγιάδο, Μπουζούκης, Τοράλ 60΄ Νέιρα), Ντουρμισάι (46΄ Λ. Φελίπε)

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαϊας)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δ. Αττικής) Απτόσογλου (Αθηνών)
4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.