Γιοβάνοβιτς : “Δεν μας αρκεί το αήττητο απέναντι στον Ολυμπιακό!”

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του ντέρμπι μίλησε στα κανάλια Novasports για την επιτυχία της ομάδας του, την προοπτική που δημουργεί η νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και για το γεγονός πως φέτος έμεινε αήττητη απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος!

Ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πως αυτό δεν αρκεί στον ίδιο και την ιστορική ομάδα που υπηρετεί :

Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθήματος στον Ολυμπικαό, το κατέκτησε δίκαια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όχι βάσει των άλλων αποτελεσμάτων αλλά όταν μια ομάδα εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα πρέπει να βλέπει τον εαυτό της.

Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο, σε μια καλή έδρα, με φρέσκους παίκτες σε σχέση με εμάς έπρεπε να το διαχειριστούμε διαφορετικά από τα άλλα παιχνίδια. Με το πρόγραμμα έτσι όπως έγινε στο πρωτάθλημα που αφορά όχι μόνο εμάς αλλά όλες τις ομάδες γιατί σε μικρό χρονικό διάστημα έπρεπε να δώσουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια

Οι προπονητές συνήθως δεν παίρνουν μεγάλα ρίσκα, μπορεί να το πει κάποιος που δεν παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό. Είμαστε ομάδα που μπορεί να προσαρμοστεί. Έπρεπε να το κάνουμε, το κάναμε, ξέραμε ότι θα υποφέραμε λίγο αλλά ξέραμε ότι θα έχουμε τους χώρους και τη δυνατότητα να απειλήσουμε τον Ολυμπιακό με τις κόντρα επιθέσεις. Μπορεί να μην ήταν τόσο όμορφο, είχε καλή ατμόσφαιρα, ένταση, πολλές προσπάθειες και νομίζω πως στο τέλος δίκαια κερδίσαμε. Χαίρομαι για τους ποδοσφαιριστές μου γιατί προσπάθησαν πολύ.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το ότι δεν χάσαμε φέτος από τον Ολυμπιακό που αν ήμουν προπονητής σε μια άλλη ομάδα μπορεί να χαιρόμουν. Όταν είμαι προπονητής στον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός είναι τόσους βαθμούς μπροσυά μας σίγουρα δεν χαιρόμαστε. Πρέπει να δυναμώσουμε. Για μένα δεν είναι κάτι που μπορεί να με ικανοποιεί. Θα με ικανοποιούσε αν ήμασταν ομάδα για το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή δίνουμε μάχη για την Ευρώπη για το Κύπελλο. Δεν είναι κάτι που με ενθουσιάζει καθόλου“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.