ΠΑΟΚ: Παίζοντας στα όρια ….

Χωρίς ανάσα πηγαίνει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου από αγώνα σε αγώνα κι από διοργάνωση σε διοργάνωσε με συνέπεια να έχει …. Αποψιλωθεί και μετά βίας να συμπληρώνει αποστολή

Απόψε στις 21:00 (NOVA SPORTS PRIME), στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Offs για τη Super League Interwetten.

Άλλη μια σημαντική, δύσκολη κι απαιτητική αγωνιστική υποχρέωση στο ατέρμονο γαϊτανάκι αυτών που δίνει φέτος ο «Δικέφαλος» έχοντας αισίως συμπληρώσει τους πενήντα οκτώ, αν συμπεριλάβει κάποιος και τους φιλικούς αγώνας που έδωσε από το ξεκίνημα της σεζόν. Ενδεικτικές είναι οι αντιπροσωπευτικές – αποκλειστικές – δηλώσεις του Αντόνιο Τσόλακ στα κανάλια Novasports, λίγο μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης.

Αγωνιστικός μαραθώνιος με συνέπειες

Ένας φρενήρης ρυθμός με τρία ματς την εβδομάδα εδώ και πολύ καιρό, με αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου κι ανάλογων απαιτήσεων με πλέον πρόσφατο αυτό του δεύτερου ημιτελικού για το Κύπελλο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Λαμβάνοντας υπ’ όψη πως αυτό λαμβάνει χώρα στην – ας πούμε – μετά κορωνοϊού εποχή, γίνεται αντιληπτή κι η δυσκολία που υπάρχει στη διαχείριση, η πλέον ευάλωτη κατάσταση των ποδοσφαιριστών κι η εν γένει δυσκολία που καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν οι ομάδες.

ΠΑΟΚ
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο ΠΑΟΚ συγκεκριμένα, είχε χάσει με σοβαρό τραυματισμό τον Ολιβέιρα από το ξεκίνημα της σεζόν, το ίδιο συνέβη πρόσφατα με τον Γιάννη Μιχαηλίδη πρόσφατα ενώ ενδιάμεσα υπήρξαν θέματα που απασχόλησαν μεν αλλά όχι κάτι το τόσο σοβαρό όσο οι δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά σε κανένα άλλο σημείο αυτής της σεζόν η ομάδα δεν είχε τα προβλήματα και τον αριθμό με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη σήμερα σε σημείο και βαθμό τέτοιο η συμπλήρωση αποστολής αγώνα να συνιστά …. πρόβλημα.

Οι απουσίες ….

Έχοντας χάσει τους Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά εδώ και ημέρες, προστέθηκαν άλλοι τρεις την περασμένη Πέμπτη στο ιατρικό δελτίο. Ο λόγος για τους Ντόουγκλας, Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ συμπληρώνοντας μια οκτάδα σημαντικότατων απουσιών, εκ των οποίων οι έξι πλαισιώνουν τις θέσεις των χαφ και της μεσοεπιθετικής γραμμής. Η απουσία του Βραζιλιάνου πάντως θα ήταν δεδομένη ούτως ή άλλως λόγω της αποβολής του στο ματς του Κυπέλλου.

Χοσέ Άνχελ Κρέσπο
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Χθες, ο κ. Λουτσέσκου μιλώντας αποκλειστικά στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στις απουσίες, στο θέμα της κόπωσης αλλά και στη γενικότερη αίσθηση που έχει προσεγγίζοντας την επικείμενη αναμέτρηση.

Καλώς ή κακώς και πάλι στην εξίσωση δεν μπαίνει μόνον αυτό το ματς καθώς την προσεχή Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τα Play Offs. Και με την ομάδα να αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και σαράντα ημέρες, η επιστροφή σ’ αυτές παρά τα όποια – σημαντικά – προβλήματα – αντιμετωπίζει μοιάζει επιτακτική.

Η αντιμετώπιση ….

Δεν είναι θέμα βαθμολογικού άγχους προς το παρόν, με την ομάδα να βρίσκεται μεν στη 2η θέση με έξι βαθμούς διαφορά από την επόμενη αλλά οι νίκες «τρέφουν» γενικώς τις ομάδες και την ψυχολογία τους εν όψει και της συνέχειας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Αυτό στο οποίο ποντάρει ο 53χρονος Ρουμάνος τεχνικός είναι οι βασικές λειτουργίες της ομάδας. Αυτές που σε πολλές περιπτώσεις μέχρι σήμερα έχουν αποδείξει πως μπορούν να λειτουργήσουν ως ασφαλιστική δικλείδα για ν’ αποφύγει τις όποιες κακοτοπιές. Αυτό είναι που σημείωσε κι έμμεσα ο Λούκας Τέιλορ δίνοντας μια ιδέα για την ψυχολογία και τη φιλοσοφία που διέπουν την ομάδα, στις αποκλειστικές του δηλώσεις στα κανάλια Novasports λίγο μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης.

Αυτήν είναι άλλωστε κι η επιτυχία του κ. Λουτσέσκου, το να έχει καταφέρει την ανάδειξη του συνόλου πάνω από τα πρόσωπα. Κι αυτό είναι κάτι που άπαντες το υπολογίζουν – κυρίως  που είναι και το πιο σημαντικό – εντός της ομάδας. Τα πρόσωπα έχουν τη σημασία τους φυσικά αλλά μέχρι ένα βαθμό.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.