ΑΕΚ: Όταν ο Αλμέιδα είχε συμπαίκτη τον Μπούργος (pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι προ των πυλών της ΑΕΚ με τον Αργεντινό να συναντά στην χώρα μας έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Χερμάν Μπούργος.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται στη χώρα μας άμεσα και να παρακολουθήσει από την Τούμπα και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, ο Αργεντινός προπονητής από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί από την Ένωση θα πιάσει αμέσως δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του παρακολουθώντας τη νέα του ομάδα στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφγια να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες του κλαμπ και φυσικά για τις αδυναμίες του.

Μέχρι όμως να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα γι’ αυτό ας θυμηθούμε λίγο το παρελθόν του Αλμέιδα, ο οποίος με την άφιξή του στην Ελλάδα θα συναντήσει έναν πρώην συμπαίκτη του στη Ρίβερ Πλέιτ. Τον προπονητή του Άρη, Χερμάν Μπούργος.

Οι δύο τους συνυπήρξαν στους “εκατομμυριούχους” τη διετία 1994-96 με τον “Πελάδο” ακολούθως να παίρνει μεταγραφή για την Ευρώπη και την Ιταλία και τους δρόμους των δύο να μην ξανασυναντιούνται σε συλλογικό επίπεδο, παρά μόνο στην Εθνική Αργεντινής.

Ο Αλμέιδα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1991 στη Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία υποδέχθηκε το 1994 τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερό του, Χερμάν Μπούργος.

Μάλιστα στο twitter υπήρξε σχετική φωτογραφία από την παρουσία του Αλμέιδα με τον Μπούργος, αλλά και των Έντσο Φραντσέσκολι και Λεονάρδο Αστράδα.

Δείτε την χαρακτηριστική φωτό:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.