Ο Γκατσίνοβιτς “μεταμόρφωσε” τον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ενσωματώθηκε στις 31 Ιανουαρίου στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μεταμορφωμένος προς το καλύτερο με την άφιξη του Σέρβου.

Οι αριθμοί σπανίως δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια σχετικά με την πορεία ή την κατάσταση μιας ομάδας και ο Παναθηναϊκός βλέπει τους αριθμούς του να έχουν βελτιωθεί κατακόρυφα από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο Σέρβος χαφ είναι και ποιοτικός παίκτης, αλλά και με εμπειρίες από την Bundesliga και εφόσον δεν του έβαζαν εμπόδια οι τραυματισμοί ήταν δεδομένο πως θα βοηθούσε το “τριφύλλι”.

Ο Γκατσίνοβιτς μπορεί να μην σκοράρει, αλλά είναι πολύ σημαντικός στην ανάπτυξη και στη δημιουργία του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, έχοντας ήδη τρεις ασίστ, δύο στα πλέι οφ και μία στην κανονική περίοδο στα δέκα ματς που έχει αγωνιστεί με τα “πράσινα”.

Πριν έρθει στον Παναθηναϊκό ο Γκατσίνοβιτς, το “τριφύλλι” σε 20 παιχνίδια είχε συγκεντρώσει 30 βαθμούς με 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Στα δέκα ματς που ακολούθησαν για τον Παναθηναϊκό που είχε στο ρόστερ του τον Γκατσίνοβιτς, οι “πράσινοι” μάζεψαν 21 βαθμούς έχοντας χάσει από Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ, ενώ ήρθαν ισόπαλοι με ΠΑΣ, Άρη και ΑΕΚ.

Ενδεχομένως να μην είναι ο μοναδικός λόγος της αγωνιστικής ανόδου του Παναθηναϊκού, όμως οι αριθμοί του Γκατσίνοβιτς “μαρτυρούν” πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.