Ο Αλμέιδα “πακέτο” με τους συνεργάτες του (pics)

Ο Ματίας Αλμέιδα φτάνει στην Αθήνα τη Μεγάλη Τετάρτη για τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ και στους όρους του Αργεντινού συμπεριλαμβάνονται και οι έξι συνεργάτες του.

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, με τον Αργεντινό να μπαίνει στον τελικό κύκλο των διαπραγματεύσεων με την Ένωση που περιλαμβάνει και ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο 48χρονος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που άρχισαν οι επαφές με Κονέ και Παπαδημητρίου πως στην περίπτωση που δεχθεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης θα πρέπει να έχει μαζί του και τους έξι άμεσους συνεργάτες του.

Ποιοι είναι αυτοί;

Στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς στο τεχνικό του επιτελείου βρίσκονταν και οι έξι συνεργάτες του, οι οποίοι είναι οι Ντάνιελ Βέγα, Ομάρ Ζαρίφ, Κάρλος Ρόα, Φάμπιο Άλβαρες, Αγουστίν Σάλασαρ και Γκίντο Μπονίνι.

Άμεσος συνεργάτης του και αυτός που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια είναι ο Ομάρ Ζαρίφ, ο οποίος στο παρελθόν έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής φορώντας τη φανέλα αρκετών ομάδων της Αργεντινής με τη σχέση τους να αρχίζει το 2015 ως βοηθός του στη Μπάνφιλντ, αλλά και μετά σε Γουαδαλαχάρα και Σαν Χοσέ.

Ο δεύτερος βοηθός του είναι επίσης ένας πρώην συμπαίκτης του στη Ρίβερ Πλέιτ, ο τερματοφύλακας Ντάνιελ Βέγα, με τον οποίο συνυπήρξαν την διετία 2009-2011, ενώ τον είχε και ως παίκτη στους “Εκατομμυριούχους“, αλλά και στους Έρθκουεϊκς το 2019-2021. Όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Αλμέιδα.

Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο 52χρονος Κάρλος Ρόα, ο οποίος στο Μουντιάλ του 1998 ήταν βασικός γκολκίπερ της Εθνικής Αργεντινής. Με τον Αλμέιδα συνυπήρξαν και στην Ρίβερ Πλέιτ στη σεζόν 2011-12, ενώ η σχέση τους είναι διαρκής.

Τον ρόλο του γυμναστή κατέχει ο Γκίντο Μπονίνι, ο πατέρας του οποίου έχει μόνιμη συνεργασία εδώ και δύο δεκαετίες με τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Μπονίνι είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης του Αλμέιδα, με τους δύο να συνεργάζονται πολλά χρόνια.

Στο τιμ του Αργεντινού προπονητή συμπεριλαμβάνεται και γιατρός. Ο Φάμπιο Άλβαρες, τον οποίο προσέλαβε το 2017 όταν πήγε στην Γουαδαλαχάρα. Μάλιστα για πολλά χρόνια υπήρξε συνεργάτης κορυφαίας αθλητικής εταιρείας ένδυσης προκειμένου να αναλαμβάνει τραυματίες αθλητές από το τένις, το ποδόσφαιρο και διάφορα άλλα αθλήματα.

Κλείνοντας ο Αγουστίν Σάλασαρ είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας παικτών και τεχνικού τιμ. Έχει τον ρόλο του μεταφραστή, κάθεται κανονικά στον πάγκο και μεταφέρει οδηγίες που του δίνει ο Αλμέιδα σε παίκτες της ομάδας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.